Ειδήσεις

«Πόλεμος» ανακοινώσεων για το μεταναστευτικό

Στη «σκιά» των όσων διαδραματίζονται στη γαλλική πρωτεύουσα, η ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού, με την Κουμουνδούρου να σηκώνει το γάντι

Στη «σκιά» των όσων διαδραματίζονται στη γαλλική πρωτεύουσα, η ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού, με την Κουμουνδούρου να σηκώνει το γάντι.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει μόνος με τις ιδεοληψίες του

Με φόντο την παγκόσμια κινητοποίηση εναντίον της τρομοκρατίας, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, σε ανακοίνωση της εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού, για να περνάνε ελεύθερα οι λαθρομετανάστες, την ώρα που μοιράζει αδιακρίτως ιθαγένειες και ανακοινώνει γκρέμισμα του φράκτη στον Έβρο, 11 ευρωπαϊκές χώρες και οι Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται με τις χώρες του ελεύθερου κόσμου και κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για να πολεμήσει τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει μόνος με τις ιδεοληψίες του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική τυμβωρυχία ΝΔ που διασύρει τη χώρα διεθνώς

Άμεση ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Θα περιμέναμε από τη ΝΔ να δείξει μεγαλύτερη “αυτοσυγκράτηση” στον ακροδεξιό της λόγο, μετά τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τον διεθνή Τύπο.

Πρόκειται για μια πολιτική τυμβωρυχία που διασύρει τη χώρα μας διεθνώς», σημείωσε η Κουμουνδούρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου