Αθλητικά

ΣΕΓΑΣ: Ντέτσικας και Μαγκούλια έλαβαν την οικονομική ενίσχυση

Ο ΣΕΓΑΣ είχε ανακοινώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα λάμβαναν οικονομική ενίσχυση 1000 ευρώ για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2022.
Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο αθλητής του Α.Ο. Ρόδου Ε.Μ. Σταματίου στα 400 μέτρα Γιάννης Ντέτσικας και η αθλήτρια της Ένωσης Καζώνης- Κάλυμνος στην σφαιροβολία Μαρία Μαγκούλια.
Λίγο πριν… φύγει το 2022 η Ομοσπονδία κατέβαλε το ποσό στους αθλητές και τις αθλήτριες αναφέροντας τα ακόλουθα στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ έλαβαν 17 αθλητές και αθλήτριες ως πριμ για τη νίκη τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών του 2022.
Πρόκειται για αθλητές και αθλήτριες που αναδείχθηκαν νικητές σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών και δεν εντάχθηκαν σε καμία από τις βασικές κατηγορίες του σχεδιασμού.
Με τον τρόπο αυτό η Ομοσπονδία θέλησε να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους και παράλληλα να ενισχύσει το έργο τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου του 2023, που αποτελεί προολυμπιακή χρονιά. Η Ομοσπονδία στέκεται δίπλα στους αθλητές και στις αθλήτριες, ώστε να συνεχίζουν ανεμπόδιστα να κυνηγούν τους στόχους τους».
Αξίζει να υπενθυμίσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
Άνδρες
Ντέτσικας Γιάννης (400 μ.)
Χρήστος Κοτίτσας (800 μ.)
Πέτρος Παπαιωάννου (1500 μ.)
Κωνσταντίνος Σταμούλης (5000 μ.)
Κωνσταντίνος Νάκος (400 μ. εμπ.)
Γιώργος Σταμούλης (3000 μ. στιπλ)
Αναστάσιος Λατιφλλάρι (σφαιροβολία)
Ιάσονας Θανόπουλος (δισκοβολία)
Μάριος Αναγνώστου (10.000μ )
Χαράλαμπος Πιτσώλης (Μαραθώνιος)
Γυναίκες
Κουτλή Κατερίνα (800/1.500 μ.)
Κοτσαχείλη Ισαβέλα (3.000 μ. στιπλ)
Κορένεβα Οξάνα 13,67μ. (τριπλούν)
Μαγκούλια Μαρία (σφαιροβολία)
Σοφία Υφαντίδου (σύνθετα)
Ειρήνη Τσουπάκη (10.000 μ.)
Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (μαραθώνιος).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου