Τοπικές Ειδήσεις

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Νεκτάριου Σαντορινιού

«Η χώρα μας βιώνει οικονομικές δυσκολίες και κοινωνικές ανισότητες που η πανδημία τις μεγεθύνει δραματικά. Εμείς μπορούμε να έχουμε ανοιχτές τις καρδιές μας σε όσους και όσες έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Να κρατήσουμε δυνατή την αλληλεγγύη και την ελπίδα μας, να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, με αισιοδοξία, ανθρωπιά, σεβασμό και δικαιοσύνη.

Ο Ρίλκε έγραφε: «Και τώρα καλωσορίζουμε τον νέο χρόνο, γεμάτο με πράγματα που δεν έχουν υπάρξει ακόμα». Ας είναι αυτά τα νέα πράγματα, σπουδαία για όλο τον κόσμο! Ας γεμίσουν λοιπόν οι σελίδες του 2022 με τα όνειρά μας καμωμένα και τις προσδοκίες μας μετουσιωμένες σε δράσεις και δημιουργίες!

Εύχομαι από καρδιάς το 2022 να είναι θετικά ανατρεπτικό, να δώσει νέες προοπτικές, ατομικές και συλλογικές, να χαρίσει υγεία, χαμόγελα- χωρίς μάσκες-, δύναμη και προκοπή σε όλες και όλους!

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για καλές γιορτές και μια καλύτερη νέα χρονιά! Χρόνια γερά, χρόνια υγιή, ειρηνικά και ισότιμα!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου