Αθλητικά

Και εγένετο… «Αθλητικός Όμιλος Μεγίστης-Καστελλόριζο»

Εκπρόσωπο στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δωδεκανήσου απέκτησε το ακριτικό Καστελλόριζο!
Ο νεοσύστατος σύλλογος του νησιού αναγνωρίστηκε από την ΕΠΟ, απέκτησε αριθμό μητρώου και είναι έτοιμος για την πρώτη αναγνωριστική του πτήση, ξεκινώντας από το νέο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.
Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με την ΕΠΣΔ και εντός των επόμενων ημερών θα είναι έτοιμοι να δηλώσουν τη συμμετοχή της ομάδας, έχοντας ως έδρα, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που το νησί τους θα αποκτήσει γήπεδο, κάποια από τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις της Ρόδου.
Η πρώτη διοίκηση του συλλόγου, έτσι όπως κατατέθηκε στην ΕΠΣΔ, αποτελείται από τους ακόλουθους:
Πρόεδρος: Χατζημανώλης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Χατζημανώλης Εμμανουήλ
Γενικός Γραμματέας: Λοΐζος Μιχαήλ
Ταμίας: Χατζημανώλη Αργυρώ
Μέλη: Παπαδημήτρη Μαρία, Μακρής Αναστάσιος
Αναπληρωματικά μέλη: Ποτήρης Νικόλαος, Λοΐζος Ηλίας
Τη χαρά της για την ίδρυση και την ενεργοποίηση του «Αθλητικού Ομίλου Μεγίστης-Καστελλόριζο», εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της η ΕΠΣΔ. Αναλυτικά:
«Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου με μεγάλη χαρά υποδέχεται το νέο αναγνωρισθέν σωματείο στη δύναμη της με την επωνυμία “Αθλητικός Όμιλος Μεγίστης-Καστελλόριζο”, με Αριθμό Μητρώου ΕΠΟ: 10047 και έδρα το Καστελλόριζο.
Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, στηρίζουν τη νέα αυτή προσπάθεια του σωματείου και θα σταθούν αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν ξεχωριστή σημασία για τα ακριτικά νησιά μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου