Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήρια επιστολή νεοεισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τις Λυκειακές τάξεις της Η.Ν. Κάσου

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλήνιων εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευσή αλλά και στους εκπαιδευτικούς για την σωστή προετοιμασία τους.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι ζήσαμε με τις συνέπειες των μέτρων κατά της πανδημίας (κλείσιμο των σχολείων, φροντιστηρίων κλπ ) οι νέοι της Κάσου καταφέρατε και κερδίσατε τους στόχους σας και μας κάνατε όλους υπερήφανους .

Πρέπει να συγχαρούμε ακόμα και τους γονείς σας, για τη στήριξη και την συμπαράσταση τους , βοηθώντας σας να κάνετε το βήμα μπροστά στη ζωή σας .

Τώρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος συλλογής εφοδίων και σωστών επιλογών για την σταδιοδρομία σας στην ζωή, με την ίδια επιμονή εύχομαι να συνεχίζετε να κατακτάτε τους στόχου σας και τα οράματά σας .

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ακόμα και σ αυτούς που δεν τα κατάφεραν ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να κυνηγάνε τα όνειρα τους πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο γιατί όταν συνεχίζουμε να προσπαθούμε οι κόποι μας πάντα ανταμείβονται

 

Συγχαρητήρια και καλή δύναμη εύχομαι στο νέο ξεκίνημα σε εσάς και στους γονείς σας .

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Ν. Κάσου

Μιχάλης Εμμ. Ερωτόκριτος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου