Αθλητικά

Νέα διοίκηση στον Α.Σ. TAE KWON DO Λέρου

Νέα διοίκηση έχει εδώ και περίπου δέκα ημέρες ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΑΕ ΚWODO ΛΕΡΟΥ». Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του σωματείου έγιναν στις 20/8/2019  και στην συνέχεια έγινε επίσης η συγκρότηση του 1ου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα.

Όλοι οι υποψήφιοι εκλέχθηκαν και πλέον τα συλλογικά όργανα του συλλόγου είναι τα ακόλουθα

Α. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,

Αντιπρόεδρος: ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,

Γενικός Γραμματέας: ΜΟΥΓΚΡΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ,

Ταμίας: ΦΑΣΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,

Έφορος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΜΑΡΙΑ,

1ο Αναπληρωματικό μέλος: ΧΑΡΙΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ,

2ο Αναπληρωματικό μέλος: ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου: «Με ενότητα, σχεδιασμό όλοι οι εκλεγέντες μαζί με όλα τα μέλη μας και τους φίλους του  Αθλητισμού , συνεχίζουμε την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις.

Από σήμερα κάθε συμπατριώτης και κάθε συμπατριώτισσα που επιθυμεί , μπορεί να απευθύνεται σε όποιο μέλος του Δ.Σ. γνωρίζει και να γίνεται μέλος του Συλλόγου μας , ενισχύοντας έτσι την κοινή μας προσπάθεια.

Κυρίως όμως καλούμε όλα τα παιδιά να μην διστάσουν να έλθουν στον σύλλογό μας και να ζήσουν την μοναδικότητα εμπειριών και συναισθημάτων που χαρίζει το άθλημα.

Με την βοήθεια όλων σας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου