Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΡΟΔΟΣ από όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς για τους αγώνες της πόλης της Ρόδου (Αγώνες 5 & 10χλμ και Αγώνας Παιδιών) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Είναι σημαντικό όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 (εντός των αναγραφόμενων ωρών), καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, πχ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) και η επίδειξη του email με τον αριθμό συμμετοχής, για όσους δρομείς έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) τους.

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του εγγεγραμμένου δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής σε καμία περίπτωση.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών γίνεται ΜΟΝΟ από τους κηδεμόνες των παιδιών. Αριθμοί Συμμετοχής δεν δίνονται σε παιδιά χωρίς τη συνοδεία των κηδεμόνων τους.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής Ομαδικών Εγγραφών Σχολείων (ομαδική εγγραφή μαθητών του σχολείου) μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο του σχολείου ο οποίος θα έχει μαζί του λίστα με τα ονόματα και τους αριθμούς συμμετοχής των παιδιών της ομάδας του σχολείου. Οι επικεφαλής των ομάδων θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν προ-ενημερώσει σχετικά τα μέλη τους σε περίπτωση ομαδικής παραλαβής.

Οι εθελοντές

Η Ομάδα Παρακίνησης & Εθελοντών του RUN GREECE,  αποτελείται από εθελοντές  οι οποίοι έχουν την ευθύνη υλοποίησης συγκεκριμένων λειτουργικών αναγκών του RUN GREECE –  ΡΟΔΟΣ 2018. Βασικές αρμοδιότητες της ομάδας είναι: η τοποθέτηση των συμμετεχόντων στις σωστή σειρά και θέση,  οι εγγραφές και η διανομή του υλικού  στους συμμετέχοντες πριν την εκδήλωση αλλά και κατά την έναρξη στον Βωμό της Πατρίδας, η διαχείριση των συμμετεχόντων κατά την Έναρξη και τον Τερματισμό στον Βωμό της Πατρίδας,  η παρακίνηση  των μελών των ομάδων, η διαχείριση των σταθμών νερών και υγρών στην διαδρομή και γενικότερα η εποπτεία των χώρων που θα υλοποιηθεί το RUN GREECE-ΡΟΔΟΣ 2017 και η συνεργασία με τους  φορείς που διοργανώνουν την εκδήλωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Για την συμμετοχή τους τα μέλη πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στην υπεύθυνη της ομάδας ΖΑΝΝΕΤΙΔΗ ΘΑΡΡΕΝΗ, ενώ  όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ  την αίτηση τους στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, Βυρώνος 1 ή ηλεκτρονικά στο mail:   tharrenizannetidi@gmail.com ή  με fax  στο 2241030145 .Στους εθελοντές παραχωρείται ιματισμός, νερό, αναμνηστική διαπίστευση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ