Μέσα στους 20 καλύτερους αθλητές της κατηγορίας Ελίτ Ανδρών τερμάτισε μετά από θαυμάσια εμφάνιση ο αθλητής ποδηλασίας Φανούρης – Παναγιώτης Κοντογιωργάκης του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΜARATHON 2018 που έγινε στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας στις 26/8/2018.

Ο διαρκώς ανερχόμενος σε απόδοση Λεριός αθλητής Φανούρης – Παναγιώτης Κοντογιωργάκης είχε διακριθεί και στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΜARATHON, αλλά και στο διεθνή αγώνα Ποδηλασίας MARATHON που έγινε εφέτος στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης.

Έχει όμως προσθέσει πολύ προπόνηση, καλύτερη προετοιμασία, αθλητική δουλειά και εμπειρίες και ήταν φυσικό και αναμενόμενο ότι φέτος θα  πραγματοποιούσε ακόμα καλύτερη εμφάνιση, όπως άλλωστε και έγινε. Ο αθλητής από τη Λέρο πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και αν δεν έκαναν το λάθος να βάλουν να τρέξουν ταυτόχρονα στη δύσκολη και κλειστή διαδρομή αθλητές Ελίτ Άνδρες και Μάστερς, θα είχε ακόμα καλύτερη απόδοση, καθώς σε αρκετά σημεία της δύσκολης και επικίνδυνης διαδρομής χωρούσε μόνο ένας αθλητής και πολλές φορές, όταν τύχαινε να προπορεύεται αθλητής της κατηγορίας Μάστερς που πήγαινε πιο αργά, καθυστερούσε και ο Κοντογιωργάκης αναγκαστικά, διότι δεν υπήρχε χώρος να τον προσπεράσει.

Μολονότι οι αθλητές Μάστερς είναι άλλη κατηγορία, επηρέασαν με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. Η τελική θέση του στην κατάταξη θ’ ανακοινωθεί, όταν γνωστοποιηθούν από την ΕΟΠ τα αναλυτικά τελικά αποτελέσματα. Συνοδός του ήταν και πάλι ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος. Ο Φανούρης – Παναγιώτης Κοντογιωργάκης  κατοικεί μόνιμα στη Λέρο και για τις αθλητικές – αγωνιστικές μετακινήσεις του διευκολύνεται από την BLUE STAR FERRIES.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ