Ειδήσεις

600 εισιτήρια από την «Sea Dreams» για Σύμη-Πανορμίτη, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου και Υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κύριος Νικόλαος Καραμαρίτης,  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τη Ναυτική Εταιρία  Αιγαίου «Sea Dreams», η οποία προέκυψε μετά από συνάντηση στις 25/07/2018 που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ναυτικής Εταιρείας επί της Οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 46 μεταξύ του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου και του εκπροσώπου της Ναυτικής Εταιρίας Αιγαίου «Sea Dreams», κυρίου Πάρη Κακά. Η εταιρεία κατόπιν αιτήματος του κυρίου Καραμαρίτη προσέφερε δωρεάν εξακόσια (600) εισιτήρια ημερήσιας εκδρομής για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου με το πλοίο SYMI II για Σύμη – Πανορμίτη μετ’ επιστροφής.

Οι δικαιούχοι ενημερώθηκαν άμεσα για την εξαιρετική προσφορά της εταιρίας, η οποία συνιστά πράξη ανεκτίμητης αξίας για ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.

Η ανταπόκριση εκ μέρους τους ήταν άμεση και ενθουσιώδης και ήδη πραγματοποιήθηκε το πρώτο ταξίδι μεταφέροντας την Κυριακή, 29/07/2018, πενήντα (50) δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο νησί της Σύμης.

O Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Καραμαρίτης, ευχαριστεί θερμά τη Ναυτική Εταιρία Αιγαίου «Sea Dreams» και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπό της, κύριο Πάρη Κακά, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου