Είναι το νέο, έκτο κατά σειρά, ξενοδοχείο του ομίλου Χατζηλαζάρου, που κρατά τα σκήπτρα στη Νότια Ρόδο και όχι μόνο.

Με υψηλές κερδοφορίες και χαμηλό δανεισμό, ο Γιάννης Χατζηλαζάρου, επενδύει συνεχώς σε νέες μονάδες, δεδομένου ότι η άριστη σχέση συνεργασίας που διατηρεί με όλους τους tour operators, και το ποιοτικό προϊόν που προσφέρει, του εξασφαλίζουν υψηλές πληρότητες.

ksd copyright
Το όνομα του νέου ξενοδοχείου, «προκύπτει» από τα αρχικά των ονομάτων Γιάννης και Μαρία Χατζηλαζάρου, ksd photo

Το νέο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο Κιοτάρι και η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε τον Μάρτιο 2017, θα λειτουργήσει την επόμενη σαιζόν του 2018. Θα διαθέτει 250 δωμάτια, προσφέροντας αναβαθμισμένο all inclusive, σε πελάτες από 16 ετών και πάνω. Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα κατασκευάζεται σε οικόπεδο 62 στρεμμάτων, 4,5 χλμ από τον οικισμό της Λίνδου και 52,5 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου. Το συγκρότημα, κατασκευάζεται με στοιχεία βιοκλιματικού σχεδιασμού, και πολυτελείς εγκαταστάσεις (πισίνες, spa, κ.λπ.).

Πρόκειται για μια επένδυση 30 εκ. ευρώ, που θα απασχολήσει επιπλέον 250 άτομα προσωπικό, που θα προστεθούν στους εργαζόμενους του ομίλου Χατζηλαζάρου.
Με το νέο ξενοδοχείο, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου, θα διαθέτει 2150 δωμάτια.

lindos_princess
Το Lindos Princess

Η «Η Collection Hotels», διαθέτει τα ξενοδοχεία Rodos Princess, από τα πρώτα all inclusive ξενοδοχεία της Ρόδου, το Princess Sun, το εμβληματικό «best seller» Lindos Princess Beach Hotel, και τα καινούργια Princess Andriana Resort & Spa με 391 δωμάτια και σουίτες, 51 με ιδιωτική πισίνα και το Boutique 5, το πρώτο adults only ξενοδοχείο του ομίλου.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ