Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών, τις κλήσεις σε απολογία και τις αποφάσεις επί των απολογιών.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Άρης Αρχαγγέλου- Διαγόρας στις 22/03 (22η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, Αντ. Γεωργαλλή, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.Ι του Π.Κ.).
Α.Σ. Τήλος- Διγενής στις 23/03 (19η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος, Ν. Χριστοφής, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.Ι του Π.Κ.).
Πολύστρατος- Ευκλής στις 26/3 (19η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Πολύστρατου, Ι. Μπακαρή, ποινή δύο αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά σε φιλάθλους (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.).
Α.Ε. Κω- Καλυμνιακός στις 26/03 (16η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Καλυμνιακού, Π.Μ. Τσαγγάρη, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για βλασφημία των Θείων (άρθρο 10’ παρ. 1δ’ περ. ΙΙ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Καλυμνιακού, Γ. Τρικοίλη, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.Ι του Π.Κ.).
Αστέρας Παστίδας- Α.Σ. Ρόδος στις 26/03 (15η αγωνιστική- Εφηβικό)
Στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Παστίδας, Κ. Κιλασίν, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (τράβηγμα φανέλας), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Διγενής- Κλεάνθης στις 26/03 (15η αγωνιστική- Εφηβικό)
Στον ποδοσφαιριστή του Διγενή, Η. Αντωνίου του Στ., ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 30/04/2017 (άρθρο 33’ παρ 2’ του Π.Κ.).
Αποφάσεις επί απολογιών
Ευκλής- Απόλλωνας Καλυθιών στις 19/03 (18η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει στο σωματείο του Απόλλωνα Καλυθιών την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (άρθρο 5’ παρ. 1β’ του Π.Κ.).
Εθνικός Αρχίπολης- Άγιος Γεώργιος στις 19/03 (18η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει στο σωματείο του Εθνικού Αρχίπολης την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 3’ περ. β’ του Π.Κ.).
Νίκη Ρόδου- Δήμητρα Δαματριάς στις 19/03 (17η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή απαλλάσσει το σωματείο της Δήμητρας Δαματριάς και τον Παν. Μαθιό- προπονητή της βαρύνουσας αυτούς κατηγορίας.
Ροδιακός- Ομόνοια Γενναδίου στις 19/03 (17η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει στο σωματείο της Ομόνοιας Γενναδίου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης. Στον αναγραφόμενο στην Έκθεση του Παρατηρητή αγώνος Μ. Μανιά- ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά στον παρατηρητή αγώνος (άρθρο 10’ παρ. 1δ’ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 30/04/2017 (άρθρο 33’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Κλήση σε απολογία
Σύμφωνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων καλούνται γα παραβάσεις άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 06/04/2017 και ώρα 17:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα:
Διαγόρας- Ηρακλής Μαριτσών στις 25/03 (24η αγωνιστική)
Το σωματείο του Ηρακλή Μαριτσών και ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. Νικ. Αγάς – εκπρόσωπος σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή αγώνος, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,11,13,14 του Π.Κ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου