ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Ακροαριστεροί απειλούν να σκοτώσουν εισαγγελέα (βίντεο)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Εικόνες σοκ έχουν κυκλο­φο­ρή­σει στο Δια­δί­κτυο και δεί­χνουν τον Μεχμέτ Σαλίμ, εισαγ­γε­λέα στην Τουρκία, ο οποίος έχει ανα­λά­βει την υπόθεση δολο­φο­νίας του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν, να κρα­τεί­ται όμηρος από μέλη της ακρο­α­ρι­στε­ρής τουρ­κι­κής οργά­νω­σης DHKP-C.

Σύμφωνα με τουρ­κικά ΜΜΕ, μέλη της DHKP-C εισέ­βα­λαν στο δικα­στικό μέγαρο στην Κων­στα­ντι­νού­πολη. Αρχισαν να ακού­γο­νται πυρο­βο­λι­σμοί μέχρι που το κτήριο άδειασε. Επιασαν όμηρο τον εισαγ­γε­λέα στον 6ο όροφο του κτηρίου και απει­λούν να τον σκο­τώ­σουν, εάν δεν ικα­νο­ποι­η­θούν τα αιτή­ματά τους. Εχουν δώσει χρονικό περι­θώ­ριο μόλις τριών ωρών και λένε πως στις 15:36 θα σκο­τώ­σουν τον εισαγ­γε­λέα.

Ο 15χρονος Ελβάν είχε χτυ­πη­θεί στο κεφάλι από δακρυ­γόνο και παρέ­μενε σε κώμα επί 269 ημέρες. Κατέ­ληξε τον Μάρτιο του 2014, υπο­κύ­πτο­ντας στα τραύ­ματά του.

Ισχυρές δυνά­μεις των ειδικών επι­χει­ρή­σεων της αστυ­νο­μίας έχουν ανα­πτυ­χθεί έξω από το δικα­στικό μέγαρο, στην περιοχή Τσα­γλα­γιάν της Κων­στα­ντι­νού­πο­λης, όπου κρα­τεί­ται όμηρος ο εισαγ­γε­λέας.

thetoc.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.