Ειδήσεις

Περιοδεία Χατζηδιάκου στα χωριά

Κοντά στους κατοίκους χωριών της Ρόδου βρέθηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευμένος από ομάδα συνεργατών και υποψηφίων συμβούλων παραβρέθηκαν το Σάββατο 29 Μαρτίου στην εκδήλωση που οργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Λαέρμων «Αης Γιώργης» και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου στην Ιερά Μονή «Θάρρι» με σκοπό την ευαισθητοποίηση κατοίκων της ευρύτερης περιοχής στο σημαντικό ζήτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου συνεχάρη το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών για το έργο που επιτελούν και το οποίο ξεχωρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς επίσης και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Λαέρμων για την πρωτοβουλία τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, που είναι και ο ίδιος μέλος του συλλόγου αιμοδοτών, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της υπέρτατης προσφοράς στον συνάνθρωπο μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας προτρέποντας να προστεθούν και νέα μέλη στην μεγάλη οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα Λαέρμα, τον Αγιο Ισίδωρο και τον Εμπωνα όπου είχαν επαφές τόσο με τους κατοίκους όσο και με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων με τους οποίους συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση της παράταξής για ενίσχυση και αναβάθμιση των τοπικών συμβουλίων με αρμοδιότητες, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του βρέθηκαν στη γιορτή Πορτοκαλιού στα Μάσσαρι. Όπως τόνισε, το ενδιαφέρον του για τον πρωτογενή τομέα δεν περιορίζεται σε επίπεδο παρουσίας στις διάφορες εκδηλώσεις των τοπικών συλλόγων, αλλά στην ουσία.

«Η Ρόδος διαθέτει ποιοτικά αγροτικά προϊόντα και πρέπει να δοθούν κίνητρα και ειδικότερα στους νέους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση, προκειμένου να αναπτυχθεί η ύπαιθρος και να μην ερημώνουν τα χωριά μας» υπογράμμισε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου, καθώς και σε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση, για την επιτυχημένη προσπάθεια να μετατρέψουν τη γιορτή του Πορτοκαλιού σε θεσμό που συγκεντρώνει εκατοντάδες κόσμου κάθε χρόνο και επισήμανε την ανάγκη να στηρίζονται με κάθε τρόπο αυτές οι πρωτοβουλίες.

Μετά τα Μάσαρη ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος βρέθηκε στη Λίνδο, την Κάλαθο, τη Λάρο και την Πυλώνα όπου συνέχισε τις επαφές του με τους δημότες και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου άκουσε με προσοχή των αιτήματα των κατοίκων που επικεντρώνονται κυρίως στις ελλιπείς υποδομές όπως είναι το αποχετευτικό σύστημα, η ύδρευση, η υφαλμύρωση των γεωτρήσεων καθώς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, ζητήματα στα οποία όπως είπε θα δοθεί η πρέπουσα σημασία καθώς είναι συνυφασμένα με την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων που έχουν επιλέξει να ζουν και να δραστηριοποιούνται εκτός της πόλης της Ρόδου και θα πρέπει να απολαμβάνουν των ίδιων προνομίων με τους κατοίκους της πόλης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου