ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση Σκανδαλίδη σε Παπανδρέου: Όχι παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σκανδαλίδης Παπανδρέου

”Ο Παπαν­δρέου έπρεπε να έρθει στην κοι­νο­βου­λευ­τική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και να πει τη γνώμη του για τις τρά­πε­ζες, δεν μπο­ρούμε να παί­ζουμε παι­χνί­δια με την ιστορία μιας παρά­τα­ξης” δήλωσε ο Κ. Σκαν­δα­λί­δης.

Βολές εξα­πέ­λυσε ο Κ. Σκαν­δα­λί­δης κατά του Γ. Παπαν­δρέου επειδή κατα­ψή­φισε το άρθρο 2 του πολυ­νο­μο­σχε­δίου για τις τρά­πε­ζες.

”Έπρεπε να προ­σέλ­θει στην ΚΟ του κόμ­μα­τος και να πει τη γνώμη του για την ανα­κε­φα­λαιο­ποί­ηση των τρα­πε­ζών” δήλωσε ο Κ. Σκαν­δα­λί­δης στο Mega.

Μάλιστα το ιστο­ρικό στέ­λε­χος του ΠΑΣΟΚ το ”χόντρυνε” ακόμα περισ­σό­τερο λέγο­ντας:

”Οφείλει να ξεκα­θα­ρί­σει τη θέση του για τη συνο­λική του πορεία, δεν ξέρουμε τι πρό­κει­ται να συμβεί. Υπάρχει μια περιρ­ρέ­ουσα ατμό­σφαιρα, δεν μου αρέσει εμένα η περιρ­ρέ­ουσα ατμό­σφαιρα δεν μπο­ρούμε να παί­ζουμε παι­χνί­δια με την ιστορία μιας παρά­τα­ξης”.

Πάντως ο Κ. Σκαν­δα­λί­δης ξεκα­θά­ρισε πως είναι αντί­θε­τος με τυχόν δια­γραφή του Γ. Παπαν­δρέου.

”Δεν είναι πρέπον να δια­γρα­φείς πρώην προεδρο του ΠΑΣΟΚ όπως ήμουν και κατά της δια­γρα­φής του Κώστα Σημίτη”.

Πηγή: Newsit

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.