Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση του κ Στράτου Καρίκη, σχετικά με τον διάλογο μεταξύ υποψηφίων

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : ‘’ Ήμουν βέβαιος ότι ο Δημήτρης Κρητικός θα απαντούσε θετικά στην πρόταση για διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων γιατί έχει ήθος και δημοκρατική ευαισθησία.’’

Ο υπ.Δήμαρχος της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ για τη Ρόδο, κ.Στράτος Καρίκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Δημήτρης Κρητικός απάντησε θετικά στην ανοιχτή και δημόσια πρόταση που κατέθεσα για διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.

Ήμουν βέβαιος ότι θα απαντούσε θετικά. Γνωρίζω το ήθος και τη δημοκρατική ευαισθησία του Δημήτρη και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια.

Με το Δημήτρη Κρητικό θα είμαστε αντίπαλοι στις εκλογές, οφείλω όμως να πω ότι η παρουσία του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο είναι μια θετική εξέλιξη για το νησί μας. Είναι άνθρωπος του διαλόγου και της μετριοπάθειας, άνθρωπος χωρίς εξαρτήσεις και συμβάσεις, κυρίως όμως προέρχεται από την κοινωνία.

Η πρόταση  για δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων στις δέκα δημοτικές ενότητες με τη συμμετοχή των πολιτών ,που θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήματα σε όλους μας, είναι στο τραπέζι. Θα περιμένω απαντήσεις και από τους άλλους υποψηφίους δημάρχους και όπως έχω πει εγώ δεν θα βάλω κανένα όρο για τη συμμετοχή μου σε αυτό το διάλογο μπροστά στους πολίτες της Ρόδου.  Όλοι μας έχουμε την ωριμότητα να κάνουμε ένα διάλογο με όρους ευπρέπειας και ισοτιμίας, οι πολίτες περιμένουν από εμάς να καταθέσουμε τις προτάσεις αλλά και το πρόγραμμά μας για τη Ρόδο.

Πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα αλλά και το λόγο να μας απευθύνουν ερωτήματα. Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο πρέπει να στηρίζεται σε θεσμούς άμεσης δημοκρατίας, να έχει πρωταγωνιστή τον απλό πολίτη.’’

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου