Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου είναι η ημερομηνία όπου η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (ΕΑΣ) θα πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες εκδηλώσεις, με την παρουσία των αντιπροσώπων των Σωματείων Στίβου της Δωδεκανήσου, προπονητών, αθλητών-τριών, γονέων και φίλων του στίβου.

Συγκεκριμένα στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση των σωματείων της Δωδεκανήσου, στα γραφεία της ΕΑΣ που βρίσκονται στο προπονητήριο στίβου του Σταδίου ”Διαγόρας”. Στη γενική συνέλευση  θα τεθούν υπ’ όψη των σωματείων με δικαίωμα ψήφου, ο ετήσιος απολογισμός (οικονομικός και διοικητικός), καθώς και ο προγραμματισμός για το 2018.

Το απόγευμα και με ώρα έναρξης στις 18:00  θα λάβει χώρα η καθιερωμένη ετήσια αθλητική γιορτή στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, όπου θα γίνει η κοπή της πίτας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των αθλητών-τριών που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο του 2017 και στο τέλος θα τιμηθούν τρεις άξιοι συμπατριώτες μας για τη προσφορά τους στο δωδεκανησιακό κλασικό αθλητισμό.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παρατεθεί δείπνο στους αντιπροσώπους των σωματείων που προέρχονται από το βόρειο συγκρότημα, εκ μέρους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν οι αρχές του τόπου, καθώς και γονείς, αθλητές, κριτές, εθελοντές και φίλοι του αθλητικού κινήματος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ