Όπως και σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται στα νησιά μας, »η Blue Star Ferries δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από την μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση ερασιτεχνών ποδηλατών για την Ελλάδα το 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί της Κω και συγκεκριμένα το Kos GranFondo 2018. Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας αθλητικών γεγονότων προωθούν το αθλητικό ιδεώδες, προβάλουν διεθνώς τα μοναδικά νησιά μας, τονώνουν ηθικά και οικονομικά τις τοπικές κοινωνίες και αναδεικνύουν την τεράστια δυναμική της νησιωτικής Ελλάδας, όχι μόνο σαν τουριστικό προϊόν, αλλά και σαν πηγή πολιτισμού. Ευχόμαστε στην διοργάνωση των αγώνων και σε όλους τους αθλητές, καλή επιτυχία!».

Θυμίζουμε, ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου & ο Δήμος Κω με διοργανώτρια την εταιρεία Sports Tours Hellas και τον Ποδηλατικό όμιλο »Ροδήλιος», την αιγίδα των Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της ΕΟΠ, διοργανώνουν το «ΚΟΣ GranFondo 2018» (προκριματικό αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου) σε 2 αγώνες. Έναν ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 20.6 χλμ. και έναν αντοχής απόστασης 114 χλμ. (87χλμ. για την κατηγορία Γυναικών 50+ και 60+ στις κατηγορίες Ανδρών) οι οποίοι είναι προκριματικοί αγώνες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου 2018 στο Βαρέζε της Ιταλίας. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στις 13 και 15 Απριλίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ