Ειδήσεις

Με πλαστά πιστοποιητικά ένας ακόμα δημοτικός αστυνομικός

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω διαβιβάστηκε από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ακόμη μια έκθεση επιθεωρητή για δημοτική αστυνόμο, που πέτυχε την πρόσληψή της με τη χρήση ανυπόστατων δικαιολογητικών.

Ο διορισμός της δημοτικής αστυνόμου στον πρώην Δήμο Ηρακλειδών το έτος 2008, σύμφωνα με το πόρισμα, είναι παράνομος, διότι το πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ, που βρέθηκε στο τηρούμενο από το Δήμο Κω προσωπικό μητρώο (ατομικό φάκελο), βάσει του οποίου συμμετείχε στον διαγωνισμό και συμπεριελήφθη στους επιτυχόντες, είναι πλαστό.
Προέκυψε επίσης ότι στον ατομικό υπηρεσιακό φάκελό της περιλαμβάνεται φωτοαντίγραφο επικυρωμένου αντιγράφου τίτλου Αγγλικής Γλώσσας FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH που εφέρετο να έχει εκδοθεί από το University of Cambridge, καθώς και μετάφραση αυτού.

Για τον έλεγχο γνησιότητας του ως άνω τίτλου το κλιμάκιο απέστειλε έγγραφο στο Βρετανικό Συμβούλιο και ενημερώθηκε ότι η δημοτική αστυνόμος δεν είναι εγγεγραμμένη στο αρχείο των επιτυχόντων για το δίπλωμα αγγλικής γλώσσας βάσει του οποίου συμμετείχε στο διαγωνισμό πλήρωσης θέσεων ΔΕ23 Δημοτικών Αστυνομικών έτους 2006 της πρώην Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συμπεριελήφθη στους επιτυχόντες του εν λόγω διαγωνισμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου