ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Νικολή για την παραμονή!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΙΚΟΛΗΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Σε μια ση­μα­ντι­κή με­τεγ­γρα­φι­κή κί­νη­ση, με την οποία δεί­χνει τις «προ­θέ­σεις» του ενό­ψει της συ­νέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries και για την προ­σπά­θεια που θα κάνει για να πα­ρα­μεί­νει στην κο­ρυ­φαία κα­τη­γο­ρία του νομού μας, προ­χώ­ρη­σε ο Απόλ­λων Κα­λυ­θιών, που συμ­φώ­νη­σε με τον Νίκο Νι­κο­λή για το υπό­λοι­πο της σεζόν.

Ο έμπει­ρος πρώην με­σο­ε­πι­θε­τι­κός της ΑΕΡΑ τί­θε­ται άμεσα στη διά­θε­ση του Δη­μή­τρη Σαλ­πιγ­κτί­δη και ανα­μέ­νε­ται να βοη­θή­σει σε με­γά­λο βαθμό τους Κα­λυ­θε­νούς, με τις πλού­σιες «πα­ρα­στά­σεις» που έχει και τον δυ­να­μι­κό χα­ρα­κτή­ρα που δια­θέ­τει εντός αγω­νι­στι­κών χώρων.

Εξάλ­λου, στη διά­θε­ση της τε­χνι­κής ηγε­σί­ας για τον δεύ­τε­ρο γύρο του πρω­τα­θλή­μα­τος θα τε­θούν και τα αδέρ­φια, Δη­μή­τρης και Ελι­σαί­ος Αμε­ρι­κά­νας, οι οποί­οι επι­στρέ­φουν στη Ρόδο από τις σπου­δές τους και θα βοη­θή­σουν την προ­σπά­θεια του Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών για την πα­ρα­μο­νή.

Οι άν­θρω­ποι του Απόλ­λω­να δεν στα­μα­τούν εδώ, καθώς θέ­λουν να ενι­σχύ­σουν ακόμη πε­ρισ­σό­τε­ρο την ομάδα τον προ­σε­χή Ια­νουά­ριο, αφού θε­ω­ρούν ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κα­τα­φέ­ρει να απο­φύ­γει τον υπο­βι­βα­σμό, πραγ­μα­το­ποιώ­ντας ντε­μα­ράζ στον δεύ­τε­ρο γύρο του πρω­τα­θλή­μα­τος. Οι επό­με­νοι «στό­χοι» των Κα­λυ­θε­νών έχουν ήδη εντο­πι­στεί και τις πρώ­τες ημέ­ρες του νέου έτους ανα­μέ­νο­νται και νέες ανα­κοι­νώ­σεις για με­τεγ­γρα­φές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.