Τοπικές Ειδήσεις

Απολύτως επιτυχημένη η Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΜΠ

Ως απολύτως επιτυχημένη χαρακτηρίζουν την Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καταστηματαρχών τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

«Η προσέλευση ήταν μεγαλη και το ενδιαφέρον διατηρήθηκε έως τέλους», περιγράφουν. « Η συνεργασία μεταξύ μας είναι εξαιρετική κι αυτό μεταδόθηκε και στα μέλη μας»

Το ΔΣ πρότεινε τη μετονομασία του σωματίου σε «Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης» (ΣΕΕΜΠ) και παρουσίασε τις δράσεις που ετοιμάζει για την ερχομένη τουριστική περίοδο και αφορούν κυρίως την προβολή της μεσαιωνικής πόλης μέσω νέων τεχνολογιών, όπως της ιστοσελίδας medievalcityofrhodes.com και εφαρμογής για κινητά τηλεφωνά, τα οποία έγιναν ομοφώνως αποδεκτά.

Στην συνέχεια ακολουθήσε σε εξαιρετικό κλίμα συζήτηση με τον νέο αντιδήμαρχο Δρ. Στέφανο Δράκο για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και είναι της αρμοδιότητας του, όπως η καθαριότητα, η αστυνόμευση, οι χώροι στάθμευσης και η διαχείριση των κοινοχρήστων χωρών. Ο αντιδήμαρχος με υπομονή αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα, έλυσε απορίες, έκανε προτάσεις και άκουσε προτάσεις και δεσμεύτηκε για συνεχή συνεργασία με το ΔΣ για όλα τα παραπάνω.

Η υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΣΕΕΜΠ, Μαρια Αγγελου, σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής:

«Κι εγώ και ο Προέδρος του Σωματείου Βασίλης Δοντάς και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, δουλέψαμε πολύ σκληρά για κινητοποιήσουμε τα μέλη μας και για να τους κάνουμε αυτή την παρουσίαση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνάδελφους – επιχειρηματίες για την παρουσία και την συμμετοχή τους και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας και την στήριξη τους για την εφαρμογή όσων δεσμευτήκαμε.

Με την έκδηλη ικανοποίηση τους ουσιαστικά μας ενέκριναν την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου, δύσκολου και απαιτητικού. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν η μόνη μας επιλογή είναι η σκληρή δουλειά. Συνεργάτη σε αυτό ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε τον αντιδήμαρχο Δρ. Στέφανο Δράκο, ο οποίος, όπως ο ίδιος είπε, επιθυμία δική του και της νέας δημοτικής

αρχής είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Μεσαιωνική Πόλη. Ελπιδοφόρο το μήνυμα, όπως και η μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας».

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με το «Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης» (ΣΕΕΜΠ) email: info@seemp.gr

fb: Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου (ΣΕΕΜΠ)

Site: seemp.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου