Ως γνωστόν η κακοκαιρία που έπληξε πριν από μερικές εβδομάδες το νησί της Σύμης, είχε ως συνέπεια να καταστραφεί το γήπεδο ποδοσφαίρου του τοπικού Αθλητικού Ομίλου.
Από την πρώτη στιγμή, όλοι στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους, γι’ αυτό και ο Α.Ο. Σύμης, εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Σύμης (Α.Ο.Σ) αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλα τα σωματεία για τη συμπαράστασή τους.
Ευχαριστούμε λοιπόν το σωματείο Α.Σ. Διγενής για την παραχώρηση του γηπέδου ,τη ΄΄BLUE STAR FERRIES΄΄ και τη ΄΄DODECANISOS SEAWAYS΄΄ για τη δωρεάν μετακίνηση των παικτών της ομάδων και το ξενοδοχείο ΄΄ΠΛΑΖΑ΄΄ για τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές για τη διαμονή των ομάδων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ε.Π.Σ.Δ. και στον πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για όλες τις ενέργειες στις οποίες προέβη για να διευκολυνθούν οι ομάδες ποδοσφαίρου για τις συνέχειες των πρωταθλημάτων. Με την ολική καταστροφή που υπέστη το γήπεδο ποδοσφαίρου μας ,από τη θεομηνία που έπληξε το νησί μας ,είναι απαραίτητη η συνδρομή όλων όσων είναι δίπλα μας για την συνέχιση του έργου μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ