Ειδήσεις

Σκληρή γραμμή Μεϊμαράκη, χωρίς εκπρόσωπο στην ΚΕΦΕ

Καθώς η κεντρική εφορευτική Επιτροπή Εκλογών της Ν.Δ. έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, η ένταση μεταξύ των υποψηφίων κορυφώνεται.
meim
Ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δια του εκπροσώπου του Θόδωρου Αμπατζόγλου, δίνει νέα τροπή στο εσωκομματικό παίγνιο καθώς, πλέον, δεν αποκλείεται η ΚΕΦΕ να συνεδριάζει χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του πρώην Προέδρου.

Συγκεκριμένη με επιστολή του προς τα μέλη της ΚΕΦΕ, ο Θ. Αμπατζόγλου ζητά να πληροφορηθεί αφενός γιατί δεν έχει, ακόμη, υποβληθεί μήνυση και αγωγή προς την εταιρεία Infosolutions που οδήγησε στο φιάσκο της περασμένης Κυριακής, αφετέρου σε τί συνίσταται το κώλυμα που επικαλείται ο Γραμματέας του κόμματος Ανδ. Παπαμιμίκος προκειμένου να μην μετέχει και προεδρεύει της ΚΕΦΕ.

Όπως, σαφώς, συνάγεται από την επιστολή Αμπατζόγλου, η πλευρά Μεϊμαράκη θα εξαρτήσει τη συμμετοχή της στις εργασίες της Επιτροπής από τη στάση του κόμματος στα δύο αυτά θέματα.

Κανονικά, η ΚΕΦΕ θα έπρεπε σήμερα να συνεδριάσει προκειμένου να διασφαλίσει ότι, όντως, οι τεχνικές προτάσεις που έχουν υποβληθεί οδηγούν σε εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου.
Η επιστολή του κ. Αμπατζόγλου στην ΚΕΦΕ έχει ως εξής:
«Προς: κον Ανδρέα Παπαμιμίκο

Μέλη ΚΕΦΕ

Λάβαμε ειδοποίηση για τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ σήμερα Δευτέρα 30/11 και ώρα 6μ.μ. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην ομαλή διεξαγωγή της όλης διαδικασίας εκλογής προέδρου, στην οποία συμμετέχουμε ως υποψήφιοι.

Έχουμε θέσει δύο ζητήματα τα οποία για εμάς έχουν εξαιρετική σπουδαιότητα:

Α) Ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρείας Infosolutions;

Τονίζουμε ότι αποτελεί ομόφωνη απόφαση αλλά πρέπει να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση.

Οι Νεοδημοκράτες αναμένουν.
Β) Σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του Γραμματέα του Κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του
καταστατικού; Ποιο πρόβλημα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί από την μόνιμη απουσία του;
Παρακαλούμε να έχουμε έγγραφη απάντηση επί των θεμάτων αυτών προκειμένου να διευκολυνθεί η παρουσία όλων μας στην ΚΕΦΕ με σκοπό να γίνουν εκλογές με νομιμότητα, διαφάνεια και εγκυρότητα.

Αυτή είναι η απαίτηση όλων των Νεοδημοκρατών και οφείλουμε να την σεβαστούμε.
Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Εκπρόσωπος Βαγγέλη Μεϊμαράκη»

matrix24.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου