Χωρίς να χρειαστεί να χάσει χρόνο και να αγχωθεί κάλυψε ο Άρης το κενό στα μετόπισθεν, που δημιούργησε η αποχώρηση του Μιχάλη Τσελεπίδη.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου πληροφορήθηκαν για την έλευση στο νησί του Δημήτρη Γάτσου, ο οποίος υπηρετεί στα σώματα ασφαλείας και έχει να επιδείξει βιογραφικό με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Γάτσος δοκιμάστηκε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Κλεόβουλο, κέρδισε με το «καλημέρα» τις εντυπώσεις (όπως άλλωστε ο ίδιος ο Άρης, που άρεσε ξανά) και έπεισε τους ανθρώπους του συλλόγου για την ετοιμότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους.
Μετά την αποκατάσταση των ισορροπιών στην αμυντική γραμμή της ομάδας, ο προπονητής της Γιώργος Δημητριάδης περιμένει πλέον την επιστροφή των τραυματιών, ώστε να ανακτήσει τη δυνατότητα να δουλέψει, στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, με τον απαραίτητο αριθμό παικτών.
Οι Νίκος Δημητριάδης, Δημήτρης Χατζηνικόλας και Παναγιώτης Καλοπήτας αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ μελλοντικά οι επιλογές θα αυξηθούν περαιτέρω. Οι Τσαμπίκος Γιαννιού και Στέλιος Σακελλάρης, οι οποίοι τραυματίστηκαν πέρσι σοβαρά στο γόνατο και χειρουργήθηκαν, δεν έπαψαν να αποτελούν στελέχη της ομάδας, η οποία θα τους υποδεχθεί ξανά μόλις επανέλθουν πλήρως. Όπως εκτιμάται, ο Σακελλάρης θα αρχίσει να προπονείται σε περίπου έναν μήνα και σε δύο ο Γιαννιού.
Για τις επόμενες μέρες, το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη θα τροποποιηθεί αναγκαστικά, λόγω της έναρξης των εργασιών συντήρησης του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Αύριο Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκουραστούν, την Παρασκευή θα «μετακομίσουν» στο γήπεδο της Μαλώνας και το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΡΑ στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.
Η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα προγραμματίζεται για την επόμενη Τετάρτη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ