Με φιλικά παιχνίδια συνεχίζει να «φορτώνει» το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Απόλλωνα ο προπονητής του Παναγιώτης Ζούνης, στην προσπάθειά του να συνθέσει έγκαιρα το σχήμα, στο οποίο θα στηριχθεί στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σήμερα στις 4:30 το απόγευμα το συγκρότημα των Καλυθιών θα δοκιμαστεί σ’ ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ, κόντρα στον Ηρακλή στο γήπεδο των Μαριτσών, ενώ άλλα δύο έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι την Κατταβιά και την επόμενη μέρα θα βρεθεί στην Αρχίπολη, για να παίξει με τον τοπικό Εθνικό. Στα δύο παιχνίδια, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 17:00, ο Παναγιώτης Ζούνης θα χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες, βοηθώντας το σύνολο των διαθέσιμων παικτών του να συνεχίζουν να χτίζουν αγωνιστικό ρυθμό.
Την υλοποίηση των σκέψεών του επιτρέπει πλέον η πληρότητα με την οποία συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις, καθώς οι Γιώργος Καρύπης, Σάββας Χατζηνικόλας και Λίνο Ντουλάι επανήλθαν δριμύτεροι μετά τον τραυματισμό τους, ενώ με συνέπεια συμμετέχουν πλέον και οι ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος αντιμετώπιζαν δυσκολίες λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ