Τοπικές Ειδήσεις

Πρόεδρος Κατταβιάς: Σοβαρό πλήγμα για τους αγρότες η παύση των ανταποκριτών του πρώην ΟΓΑ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κατταβιάς θεωρεί σοβαρό πλήγμα για τους αγρότες των απομακρυσμένων περιοχών, την παύση των ανταποκριτών του πρώην ΟΓΑ, και καλεί τους βουλευτές Δωδεκανήσου να πάρουν θέση!!!

Θεωρεί επίσης, ότι αυτή η απόφαση, που θα αλλάξει άρδην την καθημερινότητα των αγροτών μας, πάρθηκε χωρίς να ληφθεί υπόψη μια σειρά από λόγους με χαρακτηριστικά του νησιού μας, όπως είναι οι μεγάλες αποστάσεις, η απουσία συγκοινωνίας, η ηλικία των περισσότερων αγροτών κ.λπ.

Οι υπηρεσίες που προσέφεραν οι ανταποκριτές μας ήταν τεράστιες καλύπτοντας ανάγκες που αφορούσαν την σύνταξη και συνταξιοδότησή τους, τα επιδόματα και την ασφαλιστική τους ικανότητα, την ενημερότητα τους, και ότι άλλο τους προέκυπτε!!!

Ότι αφορά την Νότια Ρόδο, υπήρξε μία ανταποκρίτρια που εξυπηρετούσε και τις δέκα κοινότητες, τώρα οι αγρότες μας θα αναγκάζονται να μετακινούνται 170 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα, για να εξυπηρετηθούν από την Τοπική Διεύθυνση Α΄ Δωδεκανήσου, που εδρεύει στην πόλη της Ρόδου.

Ως πρόεδρος της πιο απομακρυσμένης κοινότητας του νησιού, ζητώ από τους βουλευτές μας να στείλουν αναφορά στον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, ώστε να αρθεί η απόφαση παύσης των ανταποκριτών ΟΓΑ-e ΕΦΚΑ για θέματα συνταξιοδότησης, ασφαλιστικά και κοινωνικών παροχών.

Ο Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας

Ζαννετάκης Νικόλαος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου