Τοπικές Ειδήσεις

Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου – Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Σε Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου μετεξελίσσεται η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου και υλοποιείται έτσι ένας από τους στόχους που είχε θέσει η νέα διοίκηση.

Σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών της Ένωσης, στην διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν ομόφωνα η Αναθεώρηση του Καταστατικού της και ο Εσωτερικός Κανονισμός όπου ορίζονται οι επιμέρους λειτουργίες της.

Οι βασικές αλλαγές που έγιναν στο καταστατικό ήταν η μετατροπή της Ένωσης από «Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου» σε «Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου», η εναρμόνιση του Καταστατικού με τις νέες ισχύουσες διατάξεις και η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών ως εργαλεία για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων και ψήφου εξ αποστάσεως.

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, όπως έκανε μέχρι σήμερα στην 50ετή πορεία της, θα συνεχίσει να είναι παρούσα και εξελίσσεται με συνέπεια και σοβαρότητα για την από κοινού επίτευξη των στόχων ενίσχυσης και ανάπτυξης του τουρισμού σε ολόκληρο το νησιωτικό σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων και σε κάθε συγκυρία.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ     ΧΑΤΖΗΛΙΑΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου