Ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα δώσει σήμερα ο Κλεόβουλος. Το συγκρότημα του Δημήτρη Δογιάμα θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Αντιμάχειας από τον ΔΙ.ΑΣ. που συγκαταλέγεται στους διεκδικητές του τίτλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Οι Λινδιακοί βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως έδειξαν και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής συντρίβοντας τον Φοίβο με σκορ 5-1. Με την ψυχολογία τους στα ύψη και με όπλο την εμπειρία και την ομοιογένεια που διαθέτουν ως ομάδα, στοχεύουν στη διεκδίκηση ενός ακόμα θετικού αποτελέσματος, για να αυξήσουν την βαθμολογική τους συλλογή.
Φυσικά γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι αρκετά δύσκολη, όμως πιστεύουν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν από την Κω έχοντας στις αποσκευές τους πόντο ή πόντους.
Δύο εκτός κι ένας αμφίβολος
Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Δημήτρης Δογιάμας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παναγιώτη Νικηταρά και Στέφανου Ευαγγελίδη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Πιτσουρδάκη στην βασική ενδεκάδα. Ο έμπειρος αμυντικός αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στους προσαγωγούς και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο, αφού θα ακολουθήσει την αποστολή.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Κλεόβουλου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, με την αποστολή του συλλόγου να αναχωρεί για την Κω σήμερα το πρωί.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ