Η ήττα που γνώρισε ο Άρης Αρχαγγέλου την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο Καρπάθου από τον Ποσειδώνα αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για όλους όσοι ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» συγκαταλέγονται στους διεκδικητές του τίτλου και η απώλεια των βαθμών από μία ομάδα που θα «παλέψει» για την παραμονή της στην κατηγορία, μόνο αρνητική εντύπωση προκάλεσε.
Όμως, όπως όλα δείχνουν, η ήττα λειτούργησε ευεργετικά για τον σύλλογο, καθώς οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν ότι καμία ομάδα δεν θα τους χαριστεί και αν δεν μοχθήσουν μέσα στο γήπεδο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, η νίκη δεν θα έρθει από μόνη της και θα πρέπει να την διεκδικήσουν με την αγωνιστική τους παρουσία.
Τώρα οι Αρχαγγελίτες έχουν μπροστά τους το σημερινό εντός έδρας ντέρμπι με τον Κλεάνθη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η ήττα από τον Ποσειδώνα αποτέλεσε μία κακή παρένθεση, η οποία ανήκει πλέον στον παρελθόν.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, απέναντι στον πρωτοπόρο και έχοντας το απόλυτο των βαθμών Κλεάνθη, ωστόσο θεωρούν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και έχοντας στα υπέρ τους και τον παράγοντα έδρα, τότε έχουν τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο».
Όσον αφορά την προετοιμασία του συλλόγου, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Αρχαγγέλου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Στάθης Φαρμακίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σωτήρη Πατσιούρα, Αντώνη Μαυριού και Αντώνη Παρδαλού που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, όπως και του ανέτοιμου Σάββα Σκυλλαράκη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ