Ειδήσεις

“Eχουν σήμερα το πολιτικό θράσος να καλούν τον λαό μας σε περαιτέρω ΑΝΑΤΡΟΠΗ”

Απάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη προς την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ρόδου:

Οι επικίνδυνα ανύπαρκτοι για τα Δωδεκάνησα… το δυστύχημα για τη χώρα δεν είναι ότι όλοι μαζί είναι ….”για κλάματα”, αλλά ότι είναι και τραγικά επιζήμιοι.”
Ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με αφορμή την ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ρόδου για τους αιρετούς της Τ.Α και το ΠΠΙ Γενναδίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

΅ Είναι εμφανείς οι σταλινικές μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με το ψέμα και τις αναλήθειες στην πρώτη γραμμή.
Τώρα ενοχοποιεί το ενδιαφέρον των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης στα χωριά μας. Κατηγορεί κακόβουλα και απαράδεκτα δέκα προέδρους τοπικών συμβουλίων (κοινοτάρχες) για δήθεν “όψιμο ενδιαφέρον και ξαφνική ευαισθησία” για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και ειδικότερα στο ΠΠΙ Γενναδίου.
Συνάμα, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, επιχειρεί να σπιλώσει, τις όποιες προσπάθειες, κατέβαλα ως βουλευτής, για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και ειδικότερα τις παρεμβάσεις μου για την επαναλειτουργία του αγροτικού ιατρείου στο Ασκληπειό. Παρεμβάσεις οι οποίες δυστυχώς , λόγω της κατάστασης που βίωνε η χώρα και αρνείτο πεισματικά ο ΣΥΡΙΖΑ, εμβαλωματικά ανακούφιζαν.
Τους διαψεύδουν έτσι τα γεγονότα όπως και όλοι εκείνοι που φιλότιμα εργάζονται για το καλό του τόπου μας
Έξι μήνες άφαντοι. Το μόνο που κατάφεραν στην περίοδο αυτή είναι να καταστρέψουν, σε λίγο χρόνο, ό,τι με θυσίες οι Έλληνες, πραγμάτωσαν για να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα .
Κατάφεραν, μέσα σ’ ένα πλαίσιο ασχετοσύνης και ναρκισσισμού, να μας φέρουν δεκαετίες πίσω με κλειστές τράπεζες, capital control και νέα μνημόνια.
Για τα νησιά να θυσιάσουν τους μειωμένους συντελεστές του Φ.Π.Α
Και έχουν σήμερα το πολιτικό θράσος να καλούν τον λαό μας σε περαιτέρω ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Οι επικίνδυνα ανύπαρκτοι για τα Δωδεκάνησα.
Με τις κωμικοτραγικές ιστορίες που καθημερινά βιώνει ο Έλληνας από τον πολυμορφικό ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ θίασο.
Το δυστύχημα για τη χώρα δεν είναι ότι όλοι μαζί είναι ….”για κλάματα”, αλλά ότι είναι και τραγικά επιζήμιοι.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου