Τοπικές Ειδήσεις

Οι διακριθέντες Ρόδιοι μαθητές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων δόθηκε χθες Παρασκευή, καθώς ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείου. Επίσης, οι υποψήφιοι έλαβαν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον είχαν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.
Για μία ακόμη χρονιά, οι μαθητές της Ρόδου σκόραραν ψηλά, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες και εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τις περιζήτητες σχολές και γενικώς για τις σχολές της αρεσκείας τους.
Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στις πανελλήνιες εξετάσεις ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δηλώνοντας τα εξής:
«Θερμά συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους της Ρόδου, οι οποίοι με τους βαθμούς που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι η ανταμοιβή των κόπων τους και των θυσιών τους και ταυτόχρονα μια καινούργια αφετηρία νέων προσπαθειών για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Τους εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή ζωή τους.
Για τα παιδιά που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτή τη φορά, εύχομαι να συνεχίσουν με δύναμη και πείσμα να προσπαθούν για τους στόχους τους. Τίποτα στη ζωή δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με μια προσπάθεια. Η επιμονή είναι αρετή κι όποιος δεν χάνει τον στόχο του στο τέλος τον πετυχαίνει.
Θέλω επίσης να συγχαρώ από καρδιάς τους εκπαιδευτικούς μας που στάθηκαν με αφοσίωση δίπλα στους μαθητές τους όπως και τους γονείς που στήριξαν και στηρίζουν με αγάπη τις προσπάθειες των παιδιών τους, επιβεβαιώνοντας πως η οικογένεια είναι το ακλόνητο θεμέλιο για τη συνοχή της κοινωνίας μας.
Ως δημοτική αρχή ξέρουμε την ευθύνη μας. Σταθερά και με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στη ροδίτικη οικογένεια και στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας. Πρωταγωνιστές στη δημιουργία ευκαιριών για ένα φωτεινό μέλλον των Ροδιτόπουλων στον τόπο τους».
Οι πρωταγωνιστές των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023, οι πρώτοι των πρώτων, μιλούν στη «δ» για την επιτυχία τους, και για τους κόπους που κατέβαλαν για να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους:

1ο ΓΕΛ

Παρασκευή Πανηγύρη  19.300 μόρια Θετικών σπουδών

Ένας κύκλος ζωής κλείνει, ένας νέος ανοίγει. Η μαθητική πορεία και η επισφράγισή της με τις πανελλαδικές εξετάσεις μου αποτύπωσε έμπρακτα το ρητό: “τα αγαθά κοποις κτώνται “.
Προσωπικά κοπίασα όλα τα μαθητικά μου χρόνια, στερήθηκα, αγωνίστηκα. Τελικά αποζημιώθηκα εξασφαλίζοντας την είσοδό μου στο ΕΘΝΙΚΌ ΜΕΤΣΌΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν αρωγοί σε αυτήν μου την προσπάθεια καθηγητές, φίλοι, οικογένεια. Εύχομαι σε κάθε υποψήφιο να κατακτήσει το όνειρό του.

Καθολική Τρουμούχη  19330 μόρια Σπουδών Υγείας

Είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη που έπειτα από μία επίμονη προσπάθεια οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Στόχος μου είναι η εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους και να ευχηθώ σε όλους Καλή Σταδιοδρομία!

Λυδία Ξένου 18.750 μόρια Θετικών Σπουδών

Οι πανελλαδικές ήταν μια πρόκληση που με οδήγησε στην αυτογνωσία και στην ανακάλυψη των αντοχών μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και με ενέπνευσαν σε αυτήν την πορεία και τη μητέρα μου για τη συνεχή υποστήριξή της.

Χρυσάνθη Δανάη Δημητρακοπούλου 18560 μόρια Σπουδών Υγείας

Ήταν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία που με δίδαξε πολλά και όλοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον αγώνα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν και με καθοδήγησαν ώστε να φτάσω μέχρι εδώ κι εύχομαι όλοι μας να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Μελπομένη (Μελίνα) Γιαννακοπούλου 19.220 μόρια Σπουδών Υγείας

Νιώθω πολύ χαρούμενη που όλα πήγαν καλά και η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μου είναι η Ιατρική Σχολή. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους φροντιστές μου αυτόν τον χρόνο για τη συνεργασία και τη συστηματική τους καθοδήγηση, τους καθηγητές που τα προηγούμενα χρόνια με ενέπνευσαν και με βοήθησαν και όλα τα άτομα, συγγενικά και μη, που με την πίστη τους με συνόδευσαν φέτος. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, να είναι πάνω από όλα υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους!

Γεώργιος Τσακίτης 18.280 μόρια

Περνώντας τη διαδικασία φέτος για δεύτερη φορά και καταφέρνοντας να μπορώ να εισαχθώ στην σχολή της 1ης μου επιλογής που είναι η κτηνιατρική, έχω να δώσω σαν συμβουλή σε όλους να μην εγκαταλείπετε ποτέ τους στόχους σας, γιατί με υπομονή και επιμονή όλα κερδίζονται.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτό το ταξίδι.

Κωνσταντίνος Ανδρουλάκης 19.140 μόρια  Οικονομίας και  Πληροφορικής

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά για το αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων. Σε αυτή την προσπάθεια δεν ήμουν μόνος. Είχα αξιόλογους ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν να μοιράζονται τις αγωνίες μου. Δεν είναι ατομική επιτυχία. Μου έδωσαν δύναμη οι γονείς, οι καθηγητές, οι φίλοι μου.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν δυσκολεύτηκα. Στα 16 δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα αντιμετώπιζα στην τρίτη λυκείου. Δεν έκανα όμως υπερβολές. Δεν αφιέρωσα πάρα πολλές εργατώρες στο διάβασμα. Έκανα μία φιλότιμη προσπάθεια. Έπαιζα μουσική, πράγμα που με βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσω το άγχος. Ευτυχώς όλα έχουν εξελιχθεί κατ’ ευχήν, αφού με τα μόρια που έχω συγκεντρώσει καταφέρνω να περάσω στις σχολές αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Άγγελος Ζήφος 18.700 μόρια Οικονομίας και  Πληροφορικής

Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων και τη βαθμολογία μου. Η χρονιά που πέρασε ήταν απαιτητική με αρκετό διάβασμα. Χρειάστηκε να αφοσιωθώ στο στόχο μου και να δουλέψω εντατικά για να τον πετύχω. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη σε ποια σχολή θέλω να περάσω, το καλό όμως είναι ότι έχω αρκετές επιλογές.
Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο, τους γονείς, τα αδέλφια μου και τους φίλους για τη συμπαράστασή τους.

Ξενοφών Έξαρχος 18.700 μόρια Θετικών Σπουδών

Η μακροχρόνια σχολική εκστρατεία έφτασε στο τέλος της. Τελειώνει με μια δύσκολη χρονιά, ατελείωτο διάβασμα, όμως με ένα εξαιρετικά ευχάριστο αποτέλεσμα. Για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου απαιτήθηκε ζήλος και φυσικά κόπος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί μου σ’ αυτόν τον αγώνα και να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου, διότι χάρη σ’ αυτούς το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.

2ο ΓΕΛ Ρόδου

Γεωργιάδου Σταυρούλα Βαρβάρα  18.680 μόρια Επιστήμες Υγείας

Όπως σε όλες τις θετικές επιστήμες, όπου κάθε μικρή ανακάλυψη είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη της φυσικής πραγματικότητας, έτσι και η επιτυχία αυτή είναι ένα βήμα προς την επίτευξη των προσωπικών μου στόχων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με συντρόφευσαν σε αυτή την προσπάθεια. Σχολείο, συμμαθητές, καθηγητές και φίλους.
Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε άτομα ορόσημο τα οποία έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις ιδιαιτερότητές μου και μου έδειξαν τον κόσμο από ψηλά και σφαιρικά.
Το μέγιστο ευχαριστώ στα άτομα – κληματόβεργες της σταδιοδρομίας μου, τους γονείς μου που προσπαθούν τα μέγιστα για εμένα.

Μάριος Καριοφύλλης  18.500 μόρια Ανθρωπιστικών  Σπουδών

Μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της και χαίρομαι ιδιαίτερα που η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς. Ως εν ενεργεία αστυνομικός ο στόχος μου είναι η εισαγωγή στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ευελπιστώ να τον πετύχω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την οικογένειά μου, η οποία με στήριξε

σε αυτό το εγχείρημα, τον καθηγητή μου που με ανέλαβε στη μέση της χρονιάς και με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και τους φίλους μου, οι οποίοι με στήριζαν σε όλη την διάρκεια των πανελληνίων.

18660 ΜΟΡΙΑ Καλαφατάς Νικήτας

Οικονομικών Πληροφορικής

 

3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ

Ευαγγελία Χατζηδάκη  19.140 μόρια

Δεν έχω αποφασίσει σε ποια σχολή θέλω να ακολουθήσω. Το επικρατέστερο είναι το Μετσόβειο. Η χρονιά ήταν από τις πιο δύσκολες που έχουμε περάσει. Όλο το άγχος, η πίεση για τα μαθήματα, συσσωρεύτηκαν. Ίσως έχουμε δώσει πολύ βάρος στις πανελλήνιες σαν κοινωνία. Θεωρώ ότι το ψυχολογικό βάρος είναι μεγαλύτερο παρά οι ίδιες οι πανελλήνιες. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτές.

Χριστίνα Γεωργούδη 19.330 μόρια

Είμαι ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει σε ποια σχολή θέλω να ακολουθήσω. Θα το συζητήσω με τους καθηγητές μου και θα εξετάσω –ανάλογα με τις βάσεις. Ήθελα πάντα Παιδαγωγικό Δημοτικής, κοιτάζω και το Πολυτεχνείο, αλλά θα το σκεφτώ.

Ηλιάννα Ζιμπούλη 18950 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Γενικά, πιστεύω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ο στόχος μου είναι η Ιατρική.

Ειρήνη Μάνιου  19.100 μόρια

Έδωσα για 2η φορά. Ο στόχος μου είναι η στρατιωτική σχολή ΣΑΣ. Προσπάθησα το ίδιο με πέρσι και δεν επαναπαύτηκα καθόλου. Είμαι χαρούμενη που οι προσπάθειες μου ανταμείφθηκαν, τελικά.

Μαρία Παναγιωτοπούλου 18700 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις μου. Τώρα στοχεύω στη Νομική Αθηνών. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πάρα πολλές ώρες διαβάσματος. Χρειαζόταν πειθαρχία και με τη βοήθεια των καθηγητών μου, της οικογένειάς μας και των φίλων μου, όλα έγιναν πιο εύκολα.

4ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ
Αργυρού Παναγιώτης 17.260 μόρια

Είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. Βάσει των δεδομένων μέχρι σήμερα, περνάω εκεί που ήθελα (Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Πειραιά). Θέλω να πω ότι η όλη διαδικασία δεν είναι τόσο δύσκολη όσο έλεγαν. Πιστεύω ότι είναι πώς θα το δει ο καθένας από την αρχή και να βάλει πρόγραμμα στο διάβασμα και στο κομμάτι των φροντιστηρίων. Καθοριστικό ρόλο έχει και το σχολείο στα μαθήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς γιατί είναι μια πολύ καλή επανάληψη και εμπέδωση των μαθημάτων.

Γεωργάς Μιχάλης 18.430 μόρια Θετική κατεύθυνση

Ήταν μια χρονιά διαφορετική από τις άλλες. Η προετοιμασία ήταν πολύ διαφορετική και είχαμε μπροστά μας κάτι καινούργιο. Χρειάστηκε περισσότερη δουλειά, προσπάθεια και διάβασμα και φυσικά, θέληση. Να το θέλεις πολύ για να το πετύχεις. Επέλεξα θετική κατεύθυνση 2ο πεδίο και ο στόχος μου είναι το Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Ναταλία Ειρήνη Τάγιεχ 17.936 μόρια

Ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Χρειάστηκαν πολλές υποχωρήσεις, ξενύχτια και δάκρυα για να καταφέρουμε να φτάσουμε έως το τέλος. Βέβαια, όσο και αν κουράστηκα, προσωπικά, θα το ξαναέκανα, γιατί μέσω αυτής της διαδικασίας μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το πρώτο βήμα για το μέλλον μου. Δυστυχώς, δεν μπορώ να χαρώ τα αποτελέσματα, διότι έχασα κάποιαν πολύ σημαντική, τη στιγμή που βγήκαν. Υποθέτω, όμως, πως έτσι είναι η ζωή… Με κάθε κύκλο που κλείνει ανοίγει ένας νέος. Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή επιτυχία! Και το σημαντικότερο να πιστεύετε πάντα στον εαυτό σας και να αγωνίζεστε μέχρι το τέλος! Όλα θα πάνε καλά, τώρα ξεκινάει η ζωή μας.

Μαρία Μαργαρίτη 18.360 μόρια Ανθρωπιστικών  Σπουδών

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Διάβασα με πρόγραμμα χωρίς υπερβολές.
Είμαι ανάμεσα στη Νομική και την Ψυχολογία. Θα το αποφασίσω στις επόμενες ημέρες.

Γεωργία Καλαθενού 18.340 μόρια Ανθρωπιστικών  Σπουδών

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά παρά τις δυσκολίες είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Η οικογένειά μου αλλά και οι καθηγητές μου, με βοήθησαν πάρα πολύ και πιστεύω ότι χάρη σε αυτούς έφερα τα αποτελέσματα αυτά. Θα περιμένω τις βάσεις για να δω τη συνέχεια.

Δημήτρης Στελλάς 17.500 μόρια

Έχω βάλει στόχους στη ζωή μου και περιμένω τις βάσεις για να αποφασίσω. Θα ήθελα να περάσω στη Θεσσαλονίκη. Αναλόγως με τις βάσεις, θα αποφασίσω στη συνέχεια.

Κατερίνα Ψαλτοπούλου 16760 μόρια  Υγείας

 

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά που χρειαζόταν υποχωρήσεις.
Έπρεπε να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας.
Ήθελε θυσίες αλλά, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα με αντάμειψε. Στόχος μου ήταν η Οδοντιατρική αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα.
Παρ όλα αυτά, ήταν καλό το αποτέλεσμα στην έκθεση.

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
Ανθή Νεσφυγέ 18.450 μόρια

Μετά από μια απαιτητική χρόνια πέτυχα τον στόχο μου! Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές/-τριες και την οικογένειά μου που με ενθαρρύνουν και στηρίζουν τις αποφάσεις μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και να κυνηγάνε τα όνειρά τους!

Στέλιος Καβέσος 18.100 μόρια

Αρχικά, είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με τα σημερινά αποτελέσματα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα αυτούς τους καθηγητές -φροντιστές και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά, αλλά και τους γονείς μου που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν την δύσκολη και απαιτητική περίοδο.
Στόχος μου ήταν να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά και ευτυχώς το πέτυχα. Παρόλο που τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα για μένα, για κάποιους αποτέλεσαν μια έκπληξη.

Νικόλαος Καβέσος 18.850 μόρια

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ικανοποίηση που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή.
Οι κόποι δύο διαδοχικών ετών απέδωσαν στο μέγιστο, αφού πέρυσι δεν κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή της επιθυμίας μου μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων του ΕΠΑΛ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, τους καθηγητές-φροντιστές μου και τους στενούς μου φίλους που συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη αυτής της υψηλής βαθμολογίας. Στόχος μου είναι η σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
Θα κλείσω με τα λόγια του αδελφικού μου φίλου ο οποίος μου είχε πει πέρυσι πώς «Δεν υπάρχει αποτυχία, απλώς …καθυστερημένη επιτυχία».

Στέλιος Καβέσος 18.100 μόρια

Αρχικά ,είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με τα σημερινά αποτελέσματα .Αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα αυτούς τους καθηγητές -φροντιστές και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά ,αλλά και τους γονείς μου που στάθηκαν αρωγή σε αυτήν την δύσκολη και απαιτητική περίοδο. Στόχος μου ήταν να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά και ευτυχώς το πέτυχα .Παρόλο που τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα για μένα, για κάποιους αποτέλεσαν μια έκπληξη.

ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ

Γρηγόριος Σταματιάδης  18.080 μόρια Θετικών Σπουδών

Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα για το οποίο χαίρομαι πολύ.
Η περσινή χρονιά ήταν κουραστική και απαιτητική. Όμως όλος ο κόπος και όλες οι θυσίες άξιζαν, αφού πέτυχα το στόχο μου, καθώς με τη βαθμολογία μου περνάω στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και θα προτιμήσω το Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης ή Πατρών.
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου για την ηθική τους στήριξη, τη βοήθειά και την καθοδήγησή τους.

Αλέξανδρος  Μακεντούδης  19.100 μόρια Οικονομίας και  Πληροφορικής

Μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορώ να νιώσω με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα! Οι κόποι μιας επίπονης και πιεστικής χρονιάς ανταμείφθηκαν.
Άξιζε τον κόπο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, χωρίς την στήριξη της οποίας τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε συμβεί αλλά και τους καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου μου καθώς και τον λυκειάρχη για την καθοδήγησή τους.
Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την κυρία Σοφία Βασιλαράκη, τον κύριο Νίκο Σταυριανό, τον κύριο Μάριο Χατζημιχάλη και τον κύριο Νίκο Μαστρογιαννόπουλο με τους οποίους το όνειρο και ο στόχος μου έγιναν πραγματικότητα!

Κωνσταντίνος Πιλατέρης 18.460 μόρια Οικονομίας και  Πληροφορικής

Οι εξετάσεις και τα σχολικά μου χρόνια τελείωσαν, οι βαθμοί ανακοινώθηκαν και εγώ αισθάνομαι πλεον πολύ χαρούμενος, πιο ξεκούραστος και γεμάτος! Γεμάτος δύναμη και εμπειρίες, γεμάτος όρεξη για τις επόμενες! Αυτό το αποτέλεσμα, δεν ήταν δείγμα της φετινής μόνο χρονιάς. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό της επιτυχίας. Ξεκίνησε χρόνια πριν όταν σε κάθε τάξη που περνούσε προσπαθούσα για το καλύτερο! Δε γίνεται μέσα σ’ όλο αυτό να μην ευχαριστήσω τους ανθρώπους εκείνους, τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου να μου δώσουν τις συμβουλές, τις γνώσεις και την υποστήριξη που χρειαζόμουν.

Θεολόγος Πίτσης 17.105 μόρια Οικονομίας και  Πληροφορικής

Είμαι χαρούμενος για τη βαθμολογία μου στις πανελλήνιες εξετάσεις. Με θέληση, υπομονή και επιμονή μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο που θέτεις.
Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου, μου συμπαραστάθηκαν και με στήριξαν.

Μουσούρης Χαράλαμπος Ραφαήλ 17.560 Μόρια 4ο Πεδίο

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Σου Χάογιανκ Ροδίων Παιδεία  18.060 μόρια Θετικών Επιστημών

Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά τη στιγμή που έμαθα τους βαθμούς μου.
Πήγα καλύτερα από όσο περίμενα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε όλη την χρονιά. θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα. Αν δεν είχα την βοήθειά τους δεν θα πετύχαινα τους βαθμούς μου. Το σχολείο μου δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για αποτελεσματική μάθηση. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους.

Ελένη-Νεκταρία-Μαρία Μισθού 17.620 μόρια  Οικονομίας -Πληροφορικής

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς και τα άτομα που ήταν δίπλα μου και με στηρίξανε.
Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου!

Στέφανος Πουλάκης Στεφανίδης  19.575 μόρια Υγείας

Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά ακόμη περισσότερο είμαι ευγνώμων για τον αγώνα και το ταξίδι μέχρι τον στόχο μου.
Ευχαριστώ τους γονείς, τον αδελφό μου και το σχολείο που με στήριξαν και τους καθηγητές που με ενέπνευσαν και με οδήγησαν στην πρώτη αυτή μεγάλη επιτυχία της ζωής μου.

Γιάννης Καρίκης 18.250 μόρια Ανθρωπιστικών  Επιστημών

Καταρχάς, νιώθω ευγνώμων για τους καθηγητές μου των οποίων η επίδραση και βοήθεια ήταν πληθωρική για την εξαιρετική στάση του σχολείου μου απέναντι στις πανελλήνιες και για την στήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η διαδικασία είναι άδικη καθώς σε μια δεδομένη χρονική στιγμή εξεταζόμαστε σε ένα μικρό μέρος της ύλης.
Επομένως πρόκειται για τύχη που βελτιώνεται με το διάβασμα, κυρίως όμως θα έλεγα ότι πρέπει να απολαύσουμε την εμπειρία και να αποκομίσουμε όσα περισσότερα γίνεται.

Νταν Πένγκ 18.915 μόρια Οικονομίας -Πληροφορικής

Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον βαθμό που έγραψα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές που μας υποστήριξαν και μας βοήθησαν σε κάθε δύσκολη στιγμή.
Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και απαιτεί πολλή προσπάθεια, αλλά όλες οι προσπάθειες που έχουμε κάνει θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Στεφανία Σταματιάδη 18.500 μόρια Θετικών

Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά και τα εμπόδια που αντιμετώπισα στις πανελλήνιες κατάφερα να συγκεντρώσω αυτά τα μόρια.
Ευχαριστώ τόσο τους γονείς μου που με στήριζαν πάντα σε ό,τι και αν αποφάσιζα αλλα και τους καθηγητές μου που εκτός από τις γνώσεις που μας μετέδωσαν ήταν και εκείνοι δίπλα μας σαν οικογένεια.

Ηλιάνα Παπαθεοδωράκη 17.640 μόρια Υγείας

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και απαιτητική, ωστόσο, γεμάτη στόχους και όνειρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους μου τους καθηγητές για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ

Τριανταφύλλου Γεωργία  18.760 μόρια Σπουδών Υγείας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν και με καθοδήγησαν σε αυτή μου την προσπάθεια. Εύχομαι όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και να μην ξεχνάμε ότι οι κόποι ανταμείβονται.

Γαβριέλα Τσουκαλά  18.595 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών


Ήταν ένας αγώνας μακρύς και δύσκολος και απαιτούσε δουλειά, πείσμα, υπομονή και επιμονή. Οι κόποι μου όμως δικαιώθηκαν και ανταμείφθηκα και υλοποίησα τον πρωταρχικό μου στόχο που ήταν η Νομική Αθηνών.

Δημήτριος Πάππου του Νικολάου  18.225 μόρια Οικονομίας &  Πληροφορικής


Οι βαθμοί που έβγαλα ήταν στα αναμενόμενα μου. Δούλεψα σκληρά όχι μόνο εγώ αλλά περισσότερο οι γονείς μου, το σχολείο μου και οι φροντιστές μου και για αυτό τους ευχαριστώ. Στο τέλος σημασία έχει ότι όλοι οι κόποι θα ανταμειφτούν όταν πια τελειώσει όλη η εκπαίδευση που θα μας μεταφέρει στην πραγματική ζωή.

Δωροθέα Φεϊζίδη 17.380 μόρια Σπουδών Υγείας


Μετά από προετοιμασία τριών χρόνων και προσήλωση στο στόχο, ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, που ήταν πάντα δίπλα μου.

Αντώνιος Μακέστας 17.186 μόρια  Θετικών Σπουδών


Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Επιτέλους ανταμείφθηκαν οι κόποι των γονιών μου οι οποίοι με υποστηρίζουν καθ΄ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου, των καθηγητών μου και όσων άλλων με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Σε όλους αυτούς οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Παναγιώτης Δανίκας 16.580 μόρια  Θετικών Σπουδών


Είχα την καλύτερη διδασκαλία στο σχολείο μου χάρη στους σπουδαίους καθηγητές μου.
Η επίδοσή μου είναι προϊόν ατομικής προσπάθειας και παραγωγικής διδασκαλίας.
Δεν έκανα ποτέ μου φροντιστήριο ούτε ιδιαίτερα μαθήματα.
Επίσης, δεν στερήθηκα τίποτε από την καθημερινή μου ζωή, ούτε αγχώθηκα ποτέ, ούτε χρειάστηκε να διαβάζω ασταμάτητα.
Είμαι ικανοποιημένος, ακόμη και για την χαμηλή βαθμολογία μου στην Έκθεση.
Εγώ και η Έκθεση έχουμε μία σχέση… χάους.
Αν και οι προκλήσεις για το μέλλον μου έχουν ξεκινήσει από τη Β’ Λυκείου με εξετάσεις για εισαγωγή σε ξένα πανεπιστήμια όπου και τελικά θα σπουδάσω, ήθελα να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις τιμώντας τους καθηγητές μου αλλά και τους συμμαθητές μου που περνούν αυτήν τη δοκιμασία.
Αν επέλεγα σπουδές στην Ελλάδα, η πρώτη μου επιλογή θα ήταν η Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους καθηγητές μου, το σχολείο μου και φυσικά την οικογένειά μου, για την αγάπη τους.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά προκοπή και δύναμη.

Μαρία Στεφανάκη  16.820 μόρια  Οικονομίας  & Πληροφορικής


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που με υποστήριξαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες. Θεωρώ ότι με μεθοδικότητα και με σωστή κατανομή του χρόνου, μπορεί να υπάρχει επιτυχία χωρίς να στερηθεί κάποιος τον ελεύθερο χρόνο και τη διασκέδασή του. Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους φοιτητές και καλή φοιτητική ζωή.

Φανούριος Παρασκευάς Άγγελος 15.600 μόρια Οικονομίας  & Πληροφορικής


Η υπομονή και η θέληση είναι το παν για να πετύχεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου για όλα αυτά τα χρόνια και την υπομονή που έδειξαν σε μένα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου