Ειδήσεις

Βέλγοι Τουρίστες για Ιατρικό Τουρισμό στη Ρόδο

Χτες, στις 29 Μαϊου 2014, κατά τη διάρκεια νοσηλείας δεκαπέντε Βέλγων τουριστών στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης Ρόδου, «Ηλιόνεφρο», πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και Επίτιμο Πρόξενο του Βελγίου, κο. Αντώνη Β. Καμπουράκη, συνοδευόμενος από το Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, κο Χαράλαμπο Παλογιαννίδη και Στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου, κα Δέσποινα Αντωναράκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, αρχικά μετεφέρθη το μήνυμα του Δημάρχου για καλή διαμονή στο νησί της Ρόδου και ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν να επισκεφτούν τη Ρόδο για «υγιείς» διακοπές.
Κατόπιν, απευθυνόμενοι στους Βέλγους επισκέπτες, τους ενημέρωσαν ότι μέχρι πρότινος, ένας σημαντικός αριθμός ατόμων δεν ήταν σε θέση να απολαύσει τις ομορφιές ενός νησιού πασίγνωστου παγκοσμίως, όπως του νησιού της Ρόδου, λόγω ελλιπών υποδομών υποστήριξης των νεφροπαθών.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ρόδου «Ηλιόνεφρο», παράλληλα με τις υποδομές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υγείας στη Ρόδο, μπορεί να στηρίξει το όνειρο χιλιάδων άλλων ασθενών να επισκεφθούν και να γευθούν τις ομορφιές της Δωδεκανήσου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με βάση τους το νησί της Ρόδου.
Το Νεφρολογικό Κέντρο «Ηλιόνεφρο» είναι μια σύγχρονη, προσβάσιμη μονάδα και διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμό ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας με εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, πτυχιούχους νοσηλευτές και εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό. Εκτός από τις υψηλές προδιαγραφές στον ιατρικό τομέα, η κλινική δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα της σχέσης ασθενούς με τον ιατρό καθώς και στο αίσθημα φιλοξενίας.

Η Ρόδος τώρα έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις προσδοκίες.
Στο τέλος της επίσκεψης αυτής, μοιράστηκαν φωτογραφικά λευκώματα και αναμνηστικά δώρα της Ρόδου και δόθηκε η υπόσχεση ότι θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις ευαίσθητες ομάδες σε συνδυασμό με αξέχαστες διακοπές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου