ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατήφεια και προβληματισμός!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΑΣ Ιάλυσος

Κατή­φεια και προ­βλη­μα­τι­σμός επι­κρα­τεί στην ομάδα του Ιάλυσου μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Άτταλο Νέας Περάμου που «ψαλι­δί­ζει» κατά πολύ τις ελπίδες των «ερυ­θρο­κί­τρι­νων» για άνοδο στη Γ’ Εθνική Ερα­σι­τε­χνική! Ουσια­στικά, οι πρω­τα­θλη­τές Δωδε­κα­νή­σου ελπί­ζουν πλέον μόνο σε θαύμα καθώς ο ΑΟ Λου­τρα­κίου χρειά­ζε­ται μόλις ένα πόντο στα ενα­πο­μεί­να­ντα δυο παι­χνί­δια προ­κει­μέ­νου να «κλει­δώ­σει» και μαθη­μα­τικά την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό που έχει πει­ρά­ξει πάρα πολύ τους «ερυ­θρο­κί­τρι­νους» είναι ότι έχασαν από μια ομάδα η οποία σε καμία περί­πτωση δεν ήταν ανώτερη τους. Κατά την διάρ­κεια του αγώνα ήταν φανερό πως οι Ιάλυσος ήταν η ομάδα που είχε απόλυτα τον έλεγχο και την πρω­το­βου­λία των κινή­σεων και ασφαλώς αδι­κεί­ται από το τελικό σκορ. Ο Ιάλυσος είχε πρό­βλημα στο να μετου­σιώ­σει σε γκολ τις πολλές ευκαι­ρίες που του παρου­σιά­στη­καν. Ειδικά στην διάρ­κεια του πρώτου ημι­χρό­νου, η ομάδα της Ιαλυσού είχε του­λά­χι­στον επτά (!) πολύ καλές φάσεις όπου θα μπο­ρούσε να είχε «καθα­ρί­σει» το παι­χνίδι με χαρα­κτη­ρι­στική άνεση. Δυστυ­χώς όμως για αυτήν, στο ποδό­σφαιρο δεν κερ­δί­ζει πάντα ο καλύ­τε­ρος. Επι­πρό­σθετα, στην επα­νά­ληψη ο Ιάλυσος έπεσε …θύμα μιας πολύ κακής από­φα­σης του «βοηθού διαι­τητή» που έδειξε σέντρα σε μια φάση που η μπάλα δεν πέρασε ποτέ ολό­κληρη τη γραμμή του τέρ­μα­τος όπως έδειξε και το video! Πλέον η ομάδα του νησιού μας προ­σπα­θεί να ανα­συ­ντα­χθεί ενόψει της συνέ­χειας και αυτό που θέλει να κάνει είναι να πάρει τη νίκη στα δυο παι­χνί­δια που υπο­λεί­πο­νται για να κάνει του­λά­χι­στον το χρέος της.

-Στις 4μ.μ. αγω­νί­ζε­ται την Κυριακή ο Ιάλυσος στο «Οικο­νο­μί­δειο» κόντρα στον ΑΟ Λου­τρα­κίου στο πλαίσιο της 5ης αγω­νι­στι­κής των αγώνων μπαράζ για την διεκ­δί­κηση της ανόδου στο πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Ερα­σι­τε­χνι­κής. Το άλλο παι­χνίδι του ομίλου, ανάμεσα στον Ολυ­μπιακό Αγίου Στε­φά­νου και τον Άτταλο Νέας Περάμου θα ξεκι­νή­σει στις 5μ.μ. Ανα­λυ­τικά, το πρό­γραμμα και οι διαι­τη­τές είναι:

-Ιαλυσός – ΑΟ Λου­τρα­κίου

Παπα­γε­ωρ­γίου, Χαρίτος, Χρι­στο­δού­λου (Αθηνών)

-Ολυμπιακός Αγ. Στε­φά­νου – Ατταλός Ν. Περάμου

Γρα­βί­λης, Μπαν­τζιό­που­λος, Τσι­λι­πά­νος (Αθηνών)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.