Ειδήσεις

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος θα τιμήσει και φέτος με ποικίλες εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν μια εβδομάδα, ο Δήμος Ρόδου.

Όπως εξήγησαν σε συνέντευξη τύπου χθες ο πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Χαρ. Ευθυμιάδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για θέματα πρασίνου κ. Ηλίας Μπούκλας οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή, 1η Ιουνίου και θα τελειώσουν στις 8 Ιουνίου.
«Οι εκλογές έχουν τελειώσει αλλά εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε το Δήμο Ρόδου σε όσο πιό καλή κατάσταση μπορούμε», δήλωσε ο κ. Ευθυμιάδης.

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα διοργανώσουμε ποικίλες εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν μια εβδομάδα. Οι δράσεις θα ξεκινούν στις 09.00 το πρωί και θα τελειώνουν αργά το βράδυ», δήλωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Ρόδου.

Στα πλαίσια των δράσεων αυτών θα τεθεί σε λειτουργία, την Κυριακή, 1η Ιουνίου, στο χώρο απέναντι από το “ΑΚΤΑΙΟΝ”, ανθοκομική έκθεση.
«Η ανθοκομική έκθεση θα στηθεί στο χώρο απέναντι από το ΑΚΤΑΙΟΝ δεξιά και αριστερά του τρούλου», δήλωσε ο κ. Ευθυμιάδης.
«Διοργανώνουμε σε συνεργασία και με άλλους φορείς και τη δημοτική ενότητα Ρόδου του νησιού μας σειρά εκδηλώσεων για να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες σε θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Ηλίας Μπούκλας.

«Θα φυτευθούν ιβίσκοι στη μνήμη του εθελοντή Σωτήρη Παπαστεργίου που έφυγε από κοντά μας. Ταυτόχρονα θα γίνονται διάφορες παρουσιάσεις από τους συμμετέχοντες στην έκθεση ανθοκομίας. Ελπίζουμε οι δράσεις αυτές να συνεχιστούν και στο μέλλον και να αναπτυχθούν περισσότερο. Το περιβάλλον είναι ουσιαστικό στοιχείο και για τον τουρισμό.
Ο κ. Ηλίας Μπούκλας αναφέρθηκε επίσης στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν.
«Να ευχαριστήσω τους Ροδίτες που τίμησαν τη παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών». Μπορεί να μην έχω εκλεγεί. Με τίμησαν όμως με την ψήφο τους αρκετοί πολίτες. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο από όποια θέση και αν βρίσκομαι», δήλωσε ο κ. Ηλίας Μπούκλας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου