Τοπικές Ειδήσεις

Ηλεκτροφωτισμός και τάπητας στο γήπεδο Λυκείου Ιαλυσού, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και αναδόχου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της προς τους ΟΤΑ Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και του προγράμματος συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων, προκειμένου να γίνουν περισσότερο ασφαλείς και λειτουργικές, έχει αναλάβει την εκτέλεση και την χρηματοδότηση έργων αναβάθμισης του γηπέδου Λυκείου Ιαλυσού, σε υλοποίηση Διαβαθμιδικής Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Ρόδου.

Το αντικείμενο της Διαβαθμιδικής Σύμβασης αφορά στην παραχώρηση της αρμοδιότητας εκτέλεσης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός και τάπητας γηπέδου Λυκείου Ιαλυσού» από το Δήμο Ρόδου στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, προκειμένου το γήπεδο να γίνει κατάλληλο για χρήση.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησής του, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, ύψους 216,880,35€.

Σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον χώρο του γηπέδου προβλέπεται γίνουν οι κάτωθι εργασίες:

– Χωματουργικά – επιστρώσεις

– Σκυροδέματα και μεταλλικές κατασκευές για απορροή των ομβρίων υδάτων

– Ηλεκτροφωτισμός

– Εξοπλισμός

– Δύο (2) εστίες

– Δύο (2) πάγκοι αναπληρωματικών παικτών

– Ένας (1) πάγκος τεσσάρων θέσεων για τον παρατηρητή αγώνα, το γιατρό και δύο (2) τραυματιοφορείς

Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο εντός δύο ημερολογιακών μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης

Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου