ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκος Τρατσέλας: «Να το απολαύσουμε και να κυνηγήσουμε τη νίκη»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Στο κλει­στό της Ρι­ζού­πο­λης το δι­ή­με­ρο 31/3-1/4 θα φι­λο­ξε­νη­θούν τα μπα­ράζ ανό­δου του Α’ ομί­λου της Α2 Αν­δρών. Μία εκ των ΑΕΚ, Ρο­δί­ων Άθλη­σις, Απόλ­λω­νας Αθη­νών και Παλ­λή­νη θα πά­ρουν το ει­σι­τή­ριο για την Volley League Αν­δρών 2018-19, με τους πρω­τα­γω­νι­στές των τεσ­σά­ρων ομά­δων να κά­νουν τις εκτι­μή­σεις τους.

Νίκος Τρα­τσέ­λας (Ρο­δί­ων Άθλη­σις): «Πε­ρι­μέ­νω να αντα­πο­κρι­θού­με στις απαι­τή­σεις».

«Εί­χα­με στο μυαλό μας από την αρχή να πά­ρου­με την 2η θέση, γιατί η 1η ήταν… πια­σμέ­νη από την ΑΕΚ. Χαι­ρό­μα­στε που τα κα­τα­φέ­ρα­με παρά τα πολλά προ­βλή­μα­τα που προ­έ­κυ­ψαν κατά την διάρ­κεια της χρο­νιάς. Τα παι­διά υπε­ρέ­βα­λαν εαυτό και νιώ­θου­με πολύ καλά που εί­μα­στε στα μπα­ράζ για 3η συ­νε­χό­με­νη χρο­νιά» σχο­λί­α­σε αρ­χι­κά ο Νίκος Τρα­τσέ­λας και ανα­φέρ­θη­κε στα μπα­ράζ:

«Αυτό που θέ­λου­με είναι να το απο­λαύ­σου­με. Εν­νο­εί­ται πως θα κυ­νη­γή­σου­με τη νίκη με τον Απόλ­λω­να γιατί δεν έχει φτά­σει ποτέ ο σύλ­λο­γος ένα παι­χνί­δι μα­κριά από την με­γά­λη κα­τη­γο­ρία. Είναι ένας αγώ­νας, οι πι­θα­νό­τη­τες είναι 50-50 παρά το πλε­ο­νέ­κτη­μα που έχει ο Απόλ­λω­νας ως γη­πε­δού­χος. Εί­μα­στε έμπει­ρη ομάδα και πε­ρι­μέ­νω να αντα­πο­κρι­θού­με».

Νίκος Νε­ό­φυ­τος (ΑΕΚ): «Την Κυ­ρια­κή να εί­μα­στε στην Α1»

«Η ΑΕΚ θεωρώ είναι το φα­βο­ρί. Έχου­με πολύ καλή ομάδα, υπάρ­χει ορ­γά­νω­ση και εί­μα­στε συ­γκε­ντρω­μέ­νοι στον στόχο μας. Έτσι όπως είναι το σύ­στη­μα διε­ξα­γω­γής με τους μο­νούς αγώ­νες δεν δι­καιο­λο­γεί­ται και δεν έχεις πε­ρι­θώ­ρια για κα­νέ­να λάθος. Εί­μα­στε έτοι­μοι και πι­στεύω θα βρι­σκό­μα­στε στην Α1 την Κυ­ρια­κή το από­γευ­μα. Δεν υπάρ­χει άγχος που παί­ζου­με στην έδρα του Απόλ­λω­να. Αν δεν θέ­λα­με οι αγώ­νες δεν θα γι­νό­ντου­σαν εκεί. Για εμάς δεν έχει ση­μα­σία, όπου και αν μας έλε­γαν να παί­ξου­με θα παί­ζα­με».

Πα­να­γιώ­της Δα­νιάς (Απόλ­λων Αθη­νών): «Σε νοκ άουτ αγώνα υπάρ­χουν αρ­κε­τοί πα­ρά­με­τροι»

«Η σεζόν για εμάς είναι πα­ρα­πά­νω από ικα­νο­ποι­η­τι­κή. Μόνο το γε­γο­νός ότι τερ­μα­τί­σα­με πρώ­τοι στον όμιλό μας, πε­τύ­χα­με τον στόχο μας. Όμως, τώρα που εί­μα­στε στα μπα­ράζ θέ­λου­με να φτά­σου­με ως το τέλος. Με τη Ρόδο θα είναι δύ­σκο­λο παι­χνί­δι, όμως σε ένα νοκ άουτ παι­χνί­δι παί­ζουν ρόλο αρ­κε­τοί πα­ρά­με­τροι. Θα μπού­με με συ­γκέ­ντρω­ση και θα παί­ξου­με το βόλεϊ που δου­λεύ­ου­με και παί­ζου­με όλη τη χρο­νιά» σχο­λί­α­σε αρ­χι­κά ο αρ­χη­γός του Απόλ­λω­να Πα­να­γιώ­της Δα­νιάς, ο οποί­ος έχρι­σε φα­βο­ρί την ΑΕΚ.

«Αν βά­λεις κάτω το οι­κο­νο­μι­κό και το βιο­γρα­φι­κό των παι­κτών της ΑΕΚ, τότε σί­γου­ρα έχει πλε­ο­νέ­κτη­μα. Αυτό όμως δεν ση­μαί­νει ότι οι υπό­λοι­πες ομά­δες δεν θα πα­λέ­ψουν. Σε ένα και μόνο αγώνα όλα παί­ζο­νται. Μπο­ρεί να έχου­με ένα μικρό άγχος λόγω της έδρας αλλά δεν θα είναι πα­ρά­γο­ντας που θα παί­ξει ρόλο στον αγώνα. Ελά­χι­στοι από την ομάδα έχουν βιώ­σει πα­ρό­μοια κα­τά­στα­ση και αυτό θα είναι ένα κί­νη­τρο για να παί­ξου­με κα­λύ­τε­ρα».

Φερ­νάρ­ντο Μπιλ­λή­ρης (ΑΟ Παλ­λή­νη): «Ευ­και­ρία για τους μι­κρούς»

«Για εμένα προ­σω­πι­κά είναι ιδιαί­τε­ρη η σεζόν. Δεν έχω ξα­να­ζή­σει να παίζω με… δύο ομά­δες. Άλλη ομάδα είχε στη­θεί το κα­λο­καί­ρι και άλλη υπάρ­χει τώρα λόγω των οι­κο­νο­μι­κών προ­βλη­μά­των που υπήρ­ξαν και κλή­θη­καν να βοη­θή­σουν οι έφη­βοι του συλ­λό­γου. Εί­χα­με όμως πολύ καλή πο­ρεία και αυτό οφεί­λε­ται κυ­ρί­ως στην προ­σπά­θεια που κά­νουν οι πα­λιο­σει­ρές της ομά­δας και απο­δεί­ξα­με ότι μία κα­τά­στα­ση δεν τε­λειώ­νει όταν το οι­κο­νο­μι­κό δεν πάει καλά. Δεν εί­μα­στε φα­βο­ρί για την άνοδο, ίσα ίσα εί­μα­στε η πιο αδύ­να­μη ομάδα. Θα είναι με­γά­λη εμπει­ρία για τους μι­κρούς της ομά­δας οι αγώ­νες αυτοί και είναι ευ­και­ρία να μπουν οι νέοι σε μία πιε­στι­κή δια­δι­κα­σία. Ο στό­χος μας είναι να πα­ρου­σια­στού­με αξιο­πρε­πής, στον αθλη­τι­σμό ποτέ δεν έχεις 0% πι­θα­νό­τη­τες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.