Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση, που έπληξε χθες τη νύχτα την Κάσο. Το ξεχείλισμα των ποταμών Σκυλά και Φράχτη επέτρεψε στο νερό να πλήξει κυρίως το Αρβανιτοχώρι κατεβάζοντας πέτρες και χώματα, ακόμα και μέσα στις αυλές των σπιτιών, ενώ πολλά από αυτά πλημμύρισαν.
Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι αδύνατη η πρόσβαση στο νότιο μέρος του νησιού προς τον Αη Γιώργη στις Χαδιές, ενώ το νερό που έφτασε ως το Φρύ δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα.
Όπως λένε οι κάτοικοι τα δύο ανασχετικά φράγματα που διαθέτει η Κάσος δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το νερό διότι δεν έχουν καθαριστεί από τότε που κατασκευάστηκαν.
ert.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.