Στην πλέον σημαντική και όμορφη χρονιά της ιστορίας του συλλόγου ελπίζουν να εξελιχθεί το 2021 οι άνθρωποι του Πολύστρατου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου Λευτέρη Χριστοφόρου και τους συνεργάτες του, οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην ανακατασκευή του γηπέδου των Λαέρμων, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Ρόδου, έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, καθώς ο φάκελος έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η απαραίτητη έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του δεύτερου.
Οι παράγοντες του σωματείου έχουν λάβει την υπόσχεση πως το γήπεδο θα βρίσκεται στη διάθεσή τους εντός του έτους, κάτι που θα επιτρέψει στην ομάδα να αφήσει πίσω της τα ουκ ολίγα χρόνια ταλαιπωρίας και περιπλάνησης, να επιστρέψει στη φυσική της έδρα και να γίνει ξανά αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού γίγνεσθαι της κοινότητας, όπως επιβάλλει ο κοινωνικός της ρόλος.
Υπενθυμίζεται, πως στο γήπεδο των Λαέρμων θα τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς και θα κατασκευαστεί νέο σύστημα ηλεκτροφωτισμού, ενώ στις εργασίες θα συμπεριληφθεί η ανακαίνιση των αποδυτηρίων και των λοιπών βοηθητικών χώρων.
Κατά τα άλλα, η ομάδα του Πολύστρατου καθ’ αυτή παραμένει σε κατάσταση πλήρους απραξίας λόγω του lockdown, είναι πάντως δεδομένο πως θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της επιστροφής στο γήπεδο, όποτε κι αν αυτό αποφασιστεί.
Το μοντέλο, το οποίο θέλει την ομάδα να στηρίζεται ως επί το πλείστον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, δεν πρόκειται να αλλάξει και θα συνεχίσει να υποστηρίζεται, ενώ όταν ο σύλλογος επιστρέψει στο «σπίτι» του, θα αποκτήσει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με την ανάπτυξη των υποδομών του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ