ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Σταμένκοβιτς και συνεχίζει…

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας- Σταμένκοβιτς

Ση­μα­ντι­κή με­τεγ­γρα­φι­κή κί­νη­ση για την ΠΑΕ Δια­γό­ρας, η οποία ενί­σχυ­σε πε­ραι­τέ­ρω το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό της ενό­ψει της συ­νέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» μετά από τον με­σο­ε­πι­θε­τι­κό Θα­νά­ση Μι­χό­που­λο και τον κε­ντρι­κό αμυ­ντι­κό Ντίνο Γκρό­στα­νιτς, απέ­κτη­σαν τον 24χρονο επι­θε­τι­κό Μπόγ­κταν Στα­μέν­κο­βιτς που αγω­νι­ζό­ταν στην ομάδα του Βόλου.

Ο «γη­ραιός» επι­ση­μο­ποί­η­ση την με­τεγ­γρα­φή, ανα­φέ­ρο­ντας τα ακό­λου­θα στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε:

«Την τρίτη με­τεγ­γρα­φή και μά­λι­στα με άρωμα Super League 1 της με­τεγ­γρα­φι­κής πε­ριό­δου του Ια­νουα­ρί­ου, ολο­κλή­ρω­σε ο Δια­γό­ρας.

Απέ­κτη­σε από τον Βόλο τον 24χρονο Σέρβο Μπόγ­κταν Στα­μέν­κο­βιτς, ο οποί­ος έρ­χε­ται την Τε­τάρ­τη το πρωί στη Ρόδο για να ξε­κι­νή­σει προ­πο­νή­σεις με τους υπό­λοι­πους συ­μπαί­κτες του. Είναι απο­φα­σι­σμέ­νος να δου­λέ­ψει πολύ με σκοπό να βοη­θή­σει το Δια­γό­ρα στην Super League 2 και να συ­νε­χί­σει να ανα­δει­κνύ­ει το πλού­σιο τα­λέ­ντο του φο­ρώ­ντας τα κυα­νέ­ρυ­θρα.

Ο 24χρο­νος Σέρ­βος επι­θε­τι­κός ξε­κί­νη­σε την επαγ­γελ­μα­τι­κή του κα­ριέ­ρα στη Σπάρ­τακ Σου­μπό­τι­τσα το 2017, όπου πέ­ρα­σε μία σεζόν.

Ακο­λού­θη­σαν οι δα­νει­σμοί σε Μπά­τσκα και Μπρά­τσβο Πρι­γκρέ­βι­τσα, από την οποία απο­κτή­θη­κε ως ελεύ­θε­ρος στη συ­νέ­χεια και αγω­νί­σθη­κε με τη φα­νέ­λα της την σεζόν 2018-19.

Επό­με­νος σταθ­μός στην επαγ­γελ­μα­τι­κή του κα­ριέ­ρα η Ρά­ντ­νικ Σου­ντούρ­λι­τσα με την οποία πραγ­μα­το­ποί­η­σε 56 εμ­φα­νί­σεις και ση­μεί­ω­σε 6 γκολ από το 2019 έως το 2021.

Το 2022 ήρθε στην Ελ­λά­δα για λο­γα­ρια­σμό της Κα­βά­λας ,κι όλη η πο­δο­σφαι­ρι­κή Ελ­λά­δα τον πα­ρα­κο­λου­θού­σε στενά. Με την Κα­βά­λα είχε 25 συμ­με­το­χές και 8 τέρ­μα­τα.

Ακο­λού­θη­σε η με­τεγ­γρα­φή του στο Βόλο με τον οποίο είχε συμ­με­το­χές σε δύ­σκο­λα ματς όπως το 1-1 με τον Ολυ­μπια­κό και το 0-1 με την ΑΕΚ. Ο Δια­γό­ρας τον έκανε δικό του διεκ­δι­κώ­ντας τον από πολ­λές ομά­δες της Super League 1 και της Super League 2».

Πλέον οι άν­θρω­ποι της ΠΑΕ Δια­γό­ρας έχουν στρέ­ψει την προ­σο­χή τους στις επό­με­νες με­τεγ­γρα­φι­κές τους κι­νή­σεις. Οι πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι οι δια­πραγ­μα­τεύ­σεις με τους υπο­ψή­φιους στό­χους βρί­σκο­νται σε προ­χω­ρη­μέ­νο στά­διο και πρό­θε­ση των «κυα­νέ­ρυ­θρων» είναι μέχρι το τέλος της εβδο­μά­δας να ανα­κοι­νώ­σουν, του­λά­χι­στον, ακόμα μία με­τεγ­γρα­φή.

Αξί­ζει να υπεν­θυ­μί­σου­με ότι στό­χος των «κυα­νέ­ρυ­θρων» είναι οι πο­δο­σφαι­ρι­στές που θα απο­κτη­θούν να είναι σε θέση, άμεσα να προ­σφέ­ρουν τις υπη­ρε­σί­ες τους στον Πάρη Αν­δρά­λα.

Στα αγω­νι­στι­κά

Σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων επέ­στρε­ψαν την Τε­τάρ­τη οι πο­δο­σφαι­ρι­στές της ΠΑΕ Δια­γό­ρας, έπει­τα από το πο­λυ­ή­με­ρο ρεπό τους, ξε­κι­νώ­ντας ου­σια­στι­κά την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το εντός έδρας παι­χνί­δι της 9ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο τον Αλ­μω­πό Αρι­δαί­ας (Τε­τάρ­τη 4/1 στις 14:45).

Το πρό­γραμ­μα διε­ξή­χθη στο βοη­θη­τι­κό του δη­μο­τι­κού στα­δί­ου, με το βάρος να πέ­φτει σε ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και σε αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και στην κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Οι προ­πο­νή­σεις θα είναι κα­θη­με­ρι­νές έως και την προ­σε­χή Τρίτη που θα ολο­κλη­ρω­θεί η προ­ε­τοι­μα­σία.

Τέλος, αξί­ζει να ση­μειώ­σου­με ότι στο παι­χνί­δι με τον Αλ­μω­πό, ο Πάρης Αν­δρά­λας δεν θα έχει στη διά­θε­σή του τον Για­νίς Λαϊ­ου­έλ που αντι­με­τω­πί­ζει πρό­βλη­μα τραυ­μα­τι­σμού στο γό­να­το.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.