Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήρια από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για την βράβευση του Συλλόγου Παραδεισίου “Αγία Μαρίνα”

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” για την βράβευσή του με το βραβείο ΗΘΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ από το Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της Ελλάδος, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι συνεργάτες του ευχαριστούν –για άλλη μία φορά – τον Σύλλογο “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” για την τεράστια και σημαντική βοήθεια που δέχθηκε – μέχρι σήμερα – τα νοσοκομεία και το Ιδρυμα Χρόνιων Παθήσεων – γηροκομείο του νομού μας, η οποία αποτελείται από νοσοκομειακό – ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμο υλικό, (συνολική βοήθεια άνω των 60 τόνων).

Επισημαίνεται ότι, είναι η πρώτη φορά που δεχθήκαμε τόσο μεγάλη βοήθεια από έναν σύλλογο που βρίσκεται στο άλλο άκρο της Ελλάδος, το Παραδείσι της Ρόδου, βοήθεια την οποία επιμελήθηκε προσωπικά με ιδιαίτερα φροντίδα για την κάθε λεπτομέρεια η πρόεδρος του Συλλόγου, Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη.

Το βραβείο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούσε να δοθεί στον ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ’ για το ευεργετικό του έργο στα νοσοκομεία και τα γηροκομεία των ακριτικών περιοχών της χώρας μας.

Με την ευγενική του χειρονομία, ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” κάλυψε πολλά κενά και ελλείψεις των νοσοκομείων μας και εξόπλισε εξ ολοκλήρου το γηροκομείο του Κιλκίς.

 

Ανδρέας Βεργίδης

 

 

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου