Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την άποψή της για την εικόνα της αναμέτρησης με τον Ορφέα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο, με την οποία υποστηρίζει ότι είναι διαφορετική από αυτή που παρουσιάστηκε στον τοπικό τύπο, εξέδωσε η ομάδα του Δαμάγητου Θεολόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά το τέλος του αγώνα της ομάδος μας με τον Ορφέα, διαβάσαμε από website και την επομένη από εφημερίδα, χωρίς να υπάρχει κάποιος ανταποκριτής τους στο γήπεδο, τη διαστρεβλωμένη ανταπόκριση του αγώνα καθώς δεν ανταποκρίνεται καθόλου δίκαια στην όλη του εικόνα.
Αυτό βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει την φετινή χρονιά και για τον λόγο αυτό νιώθουμε υποχρέωση να δημοσιεύσουμε αυτήν εδώ την επιστολή υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα τον μακροπρόθεσμο στόχο της ομάδος μας στο να δημιουργήσουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα με αποκλειστικό σκοπό να ασχολείται με όλους υγιείς παραμέτρους του ποδοσφαίρου σε έναν σύλλογο και όχι δευτερεύοντα θέματα αποπροσανατολισμού των στόχων μας.
Με τον τρόπο αυτό μειώνονται έως και εξανεμίζονται οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας και η ανωτερότητα της αγωνιστικότητάς μας. Κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα όπου ο αντίπαλος πέρασε το κέντρο ελάχιστες φορές και μια από αυτή προήλθε το 2ο γκολ του αντιπάλου 10 λεπτά πριν το τέλος περίπου τη στιγμή που τα προηγούμενα 30 λεπτά το παιχνίδι παιζόταν στην περιοχή του, όπου ο διαιτητής και η επόπτης δεν σημείωσαν κατεμφανέστατο διπλό επιθετικό φάουλ στον αμυντικό μας, αλλά αμυντικό φάουλ στη συνέχεια της φάσης.
Αν μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο σε όλο τον αγώνα με ποδοσφαιριστές μέσου όρου ηλικίας 19 χρονών, αυτή ήταν η δική μας ομάδα, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε και να προσβάλλουμε την κατάκτηση των 3 βαθμών από την ομάδα του Ορφέα, συγχαίροντάς τους ταυτόχρονα, τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Αν πάλι ορισμένοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ποιο είναι το σωστό ποδόσφαιρο, ποιο δεν είναι, ποια ομάδα ήταν καλύτερη και ποια όχι τότε να μην παίρνουν θέση δημόσια προσβάλλοντας και θίγοντας κυρίως νεαρά παιδιά.
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά τουλάχιστον του μένει η αισιοδοξία για το μέλλον. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν γράφουμε αυτή την επιστολή θέλοντας να δικαιολογήσουμε την βαθμολογική θέση της ομάδας μας γνωρίζοντας και είναι οφθαλμοφανέστατο πως το μέλλον θα μας δικαιώσει. Κύριοι η δίκαιη ανταπόκριση ενός αγώνα, δικαιώνει και σέβεται τις προσπάθειες και την αγωνιστικότητα των παικτών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κυρίως νεαρών όπως των δικών μας, δίνοντάς τους ταυτόχρονα ελπίδα και ώθηση στο να συνεχίσουν μέσα από την προπόνηση να βελτιωθούν και να ασχολούνται με το άθλημα του ποδοσφαίρου με περισσότερο ζήλο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και δεν ζητάμε τα συγχαρητήριά σας αλλά να μας σέβεστε ανάλογα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ