ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Blue Star Ferries έδειξε ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο – Τρίτο δρομολόγιο προς Σύμη

Μαίρη Φώτη 1 λεπτό ανάγνωση
blue star

Το κοι­νω­νι­κό της πρό­σω­πο έδει­ξε για άλλη μια φορά η εται­ρεία Blue Star Ferries, που αντα­πο­κρί­θη­κε άμεσα σε αί­τη­μα των κα­τοί­κων του νη­σιού για τρίτο δρο­μο­λό­γιο την εβδο­μά­δα από και προς το νησί.

Ο δή­μαρ­χος της Σύμης κ. Λευ­τέ­ρης Πα­πα­κα­λο­δού­κας επι­κοι­νώ­νη­σε με τον εμπο­ρι­κό διευ­θυ­ντή της εται­ρεί­ας Blue Star Ferries κ. Διο­νύ­ση Θε­ο­δω­ρά­το στον οποί­ον και με­τέ­φε­ρε το αί­τη­μα των κα­τοί­κων για σύν­δε­ση του νη­σιού και τρίτη φορά εβδο­μα­διαί­ως με Πει­ραιά, λόγω των αυ­ξη­μέ­νων ανα­γκών.

Η αντα­πό­κρι­ση της Blue Star Ferries ήταν άμεση στο αί­τη­μα της Σύμης και έτσι μετά τις γιορ­τές η Σύμη θα εντα­χθεί στο δρο­μο­λό­γιο της Κυ­ρια­κής προς Ρόδο και της Δευ­τέ­ρας προς Πει­ραιά.

Να ση­μειω­θεί ότι η Σύμη εξυ­πη­ρε­τεί­ται με δύο ακόμα δρο­μο­λό­για την εβδο­μά­δα από την Blue Star Ferries προς Πει­ραιά, κάθε Τε­τάρ­τη και Πα­ρα­σκευή.

Ει­δι­κό­τε­ρα κάθε Τε­τάρ­τη στις 18:30 και κάθε Πα­ρα­σκευή στις 20:40.

Οι ώρες του τρί­του δρο­μο­λο­γί­ου θα ανα­κοι­νω­θούν στο αμέ­σως επό­με­νο διά­στη­μα.

Ο δή­μαρ­χος της Σύμης κ. Λευ­τέ­ρης Πα­κα­λο­δού­κας, μι­λώ­ντας στην «δ» ευ­χα­ρί­στη­σε την Blue Star Ferries για την άμεση αντα­πό­κρι­ση στο αί­τη­μα των κα­τοί­κων. «Πρό­κει­ται για με­γά­λη εξυ­πη­ρέ­τη­ση των κα­τοί­κων της Σύμης η προ­σθή­κη και τρί­του δρο­μο­λο­γί­ου από την Blue Star Ferries και μά­λι­στα χωρίς επι­δό­τη­ση. Ευ­χα­ρι­στού­με την εται­ρεία που αντα­πο­κρί­θη­κε στο αί­τη­μά μας, στους δύ­σκο­λους και­ρούς που δια­νύ­ου­με και στην δε­δο­μέ­νη οι­κο­νο­μι­κή συ­γκυ­ρία. Η βο­ή­θεια αυτή είναι ση­μα­ντι­κή για εμάς» τό­νι­σε ο κ. Πα­πα­κα­λο­δού­κας, επι­ση­μαί­νο­ντας ότι το Blue Star εξυ­πη­ρε­τεί με­γά­λο όγκο οχη­μά­των του νη­σιού σε κάθε του δρο­μο­λό­γιο.

Να ση­μειω­θεί ότι η Attica Α.Ε. ΣΥΜ­ΜΕ­ΤΟ­ΧΩΝ (Attica Group), μη­τρι­κή εται­ρεία των Blue Star Ferries και Superfast Ferries, δια­κρί­θη­κε για δεύ­τε­ρη συ­νε­χό­με­νη χρο­νιά ως «True Leader», oμιλος–ηγέ­της, στο πλαί­σιο του ομώ­νυ­μου θε­σμού της ICAP Group, σε τε­λε­τή βρά­βευ­σης που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στις 16 Νο­εμ­βρί­ου 2016.

Ει­δι­κό­τε­ρα, η διά­κρι­ση της Attica Group ως “True Leader” ση­μαί­νει ότι για το 2015 o Όμι­λος Attica:

Συ­μπε­ρι­λαμ­βά­νε­ται στους 200 πιο κερ­δο­φό­ρους Ομί­λους για το 2015, ανε­βαί­νο­ντας στην 22η θέση με €80,70 εκατ. EBITDA από την 38η θέση το 2014.

Συ­γκα­τα­λέ­γε­ται στους 200 Ομί­λους με τον με­γα­λύ­τε­ρο αριθ­μό προ­σω­πι­κού, με αύ­ξη­ση κατά 19,7% σε σχέση με το 2014, απα­σχο­λώ­ντας 1.077 ερ­γα­ζό­με­νους το 2015.

Βρί­σκε­ται στις  κο­ρυ­φαί­ες θέ­σεις του Κλά­δου του με βάση τον Κύκλο Ερ­γα­σιών.

Έχει υψηλό ICAP Credit Score (Δια­βάθ­μι­ση Πι­στο­λη­πτι­κής Ικα­νό­τη­τας).

Η διά­κρι­ση επι­βε­βαιώ­νει την ηγε­τι­κή θέση της Attica Group στον κλάδο της ελ­λη­νι­κής επι­βα­τη­γού ναυ­τι­λί­ας αλλά και στο ελ­λη­νι­κό επι­χει­ρείν γε­νι­κό­τε­ρα, κα­τα­τάσ­σο­ντας τον Όμιλο Attica ανά­με­σα στους κο­ρυ­φαί­ους εται­ρι­κούς ομί­λους της Χώρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.