Ειδήσεις

Πουλούσαν ναρκωτικά μέσα στο Πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμιο Αριστοτέλειο

Για αγοραπωλησία ναρκωτικών μέσα στον υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 26 και 32 ετών, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας. Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, τις απογευματινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου, ο 26χρονος παρέλαβε ένα μικροδέμα χασίς από τον 32χρονο, το οποίο στη συνέχεια αποπειράθηκε να πουλήσει έναντι χρηματικού ποσού.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς που προοριζόταν για πώληση, χρηματικό 202,70 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, δύο κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες κινητών τηλεφώνων τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.