Πολιτιστικά

Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου: Λειτουργία τμημάτων εκμάθησης καρπάθικων και άλλων παραδοσιακών χορών

Το Δ.Σ. του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου,

στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για τη διάδοση και διατήρηση της παράδοσης, των ηθών κι εθίμων μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει στους συμπατριώτες και φίλους του Συλλόγου μας, την ομόφωνη απόφασή του :

«Για τη λειτουργία τμημάτων εκμάθησης καρπάθικων και άλλων παραδοσιακών χορών για ενήλικες και για παιδιά» κατά τη φετινή χρονιά 2021-2022 από το Νοέμβριο έως το Μάιο.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο αντίστοιχα, στην αίθουσα του Συλλόγου Διαγοριδών 8, από τους γνωστούς κι έμπειρους χοροδιδασκάλους μας:

· κα Αρχοντούλα Λεντάκη – Διακομανόλη, για τους ενήλικες και

· κ. Γιάννη Λεντάκη, για τα παιδιά.

Για τους συμμετέχοντες θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού (εμβολιασμένοι, οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν κάνει self ή rapid test 48 ωρών, μάσκες και αντισηπτικά, τακτική απολύμανση και καλός αερισμός του χώρου, ολιγομελή τμήματα).

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

1. 6944657206 (Αρχοντούλα Λεντάκη – Διακομανόλη), για ενήλικες και

2. 6947221441 ( Γιάννης Λεντάκης, για παιδιά).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου