Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Διευκρινήσεις για την είσοδο των φιλάθλων

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει στους φιλάθλους για τον τρόπο εισόδου στο γηπέδου ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ Β’, εξέδωσε ο Διαγόρας.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Tο Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ο Διαγόρας δίνει το πρώτο του παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, στο οποίο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στις 3:00μ.μ. φιλοξενεί την ΑΕΚ Β’ στο δημοτικό στάδιο Ρόδου ‘’Διαγόρας’’.
Για την ενημέρωση των φιλάθλων, οι θύρες που θα ανοίξουν θα είναι οι: 1, 3 και 6. Επίσης, βάσει του πρωτοκόλλου υγείας, ο αριθμός των εισιτηρίων για τους φιλάθλους θα είναι μειωμένος, ενώ η είσοδος τους θα είναι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
-Συγκεκριμένα: Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 3899, 21/08/2021) για τα ‘’έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας’’ προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:
Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές εγκαταστάσεις, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
-Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ θεατές ή ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.
-Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως και δεκαεπτά (17) ετών προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
-Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
-Σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους στους αθλητικούς χώρους, μεταξύ αυτών και δημοσιογράφους, φωτογράφους (θα πάρουν διαπίστευση), για την είσοδο τους στα παιχνίδια ισχύει η ΚΥΑ, που αναφέρει:
‘’Οι εργαζόμενοι στους αθλητικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10’’».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου