Τις εντυπώσεις έκλεψε στο τηλεοπτικό talent show “The Voice” ο Ρόδιος ταλαντούχος τραγουδιστής Πάρις Κατσαρός, γιος του Επαμεινώνδα Κατσαρού και της Μαρίας Βαρδέλλη, ο οποίος έπεισε και τους τέσσερις κριτές για τις δυνατότητές του.
Απόδειξη της του ταλέντου και της μακράς πορείας που φαίνεται ότι θα έχει στον διαγωνισμό είναι το γεγονός πως το βράδυ της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου που προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice Of Greece», κατάφερε να γυρίσουν την καρέκλα τους και οι τέσσερις κριτές. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν το «μαγικό κόκκινο κουμπί» διεκδικώντας τον Πάρι Κατσαρό, ο οποίος τελικά επέλεξε την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου.
Από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν ότι ο Πάνος Μουζουράκης, «μπλόκαρε» τον Σάκη Ρουβά, προκειμένου να μην μπορεί να διεκδικήσει τον Πάρι για την ομάδα του, ο φοιτητής Γεωπονικής όμως, τελικά προτίμησε την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου.
Από το 3ο Blind Audition του «The Voice Of Greece» προκρίθηκαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος, Μυρτάλη Νομικού, Σταύρος Κρητικός, Χαριτίνη Πανοπούλου, Ματίνα Πάντζαλη, Σπύρος Βραχλιώτης, Έλενα Τσιγάρα, Πάρις Κατσαρός, Κωνσταντίνα Κούτρα και Μαρίνα Μπατσιώκη.
To τραγούδι που επέλεξε ο νεαρός τραγουδιστής από τη Ρόδο ήταν το “Sex on Fire” η άρτια εκτέλεση του οποίου, του άνοιξε το δρόμο για τη συμμετοχή του στο δημοφιλές talent show.
Τον Πάρι Κατσαρό συνόδευσαν στην οντισιόν, οι γονείς του και ο αδελφός του, και η σύντροφός του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ