Ειδήσεις

Επίσκεψη του κ. Τέρενς Κουίκ στο Επιμελητήριο

Την επίσκεψη του Εκπροσώπου και Βουλευτού Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ, δέχθηκαν σήμερα, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Γιάννης Κακλιός και ο Οικονομικός Επόπτης, κος Γιώργος Αντώνογλου. Στη συνάντηση παρευρέθησαν τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Σκαλίδης, Τσούλλος, και Κυζάλας, η πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών, Αισθητικών κα Παπασάββα καθώς και αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Δωδεκανήσου.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση, ήταν αυτά της ενίσχυσης του ρόλου των Επιμελητηρίων στην Ελλάδα, των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου, η φορολόγηση φυσικών και νομικών προσώπων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής μας καθώς και θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του τουρισμού.

Τα παραπάνω θέματα που απασχολούν στο σύνολό του τον επιχειρηματικό κόσμο της Δωδεκάνησου, καθώς και το φλέγον ζήτημα της πορείας του Επιμελητηριακού Θεσμού αποτελούν προτεραιότητα για την διοίκηση του Επιμελητηρίου, η οποία θα συνεχίσει τις επαφές της με όλους τους αρμόδιους φορείς με σκοπό την επίλυσή τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου