Μία πρώτη γεύση από τα δύσκολα που τους περιμένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, πήραν χθες οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου.
Πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης και τον αγιασμό, ο πρόεδρος Στέφανος Μυριαλλής και ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας οριοθέτησαν τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν, ζητώντας από τους παίκτες να μεριμνήσουν για τη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος, να παραμείνουν πειθαρχημένοι και να φροντίσουν για τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, ώστε να αποκτήσουν από νωρίς τη δυνατότητα να θέσουν τον πήχη ψηλότερα.
Από τη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση απουσίασαν, δικαιολογημένα λόγω των επαγγελματικών τους ωραρίων, μόνο οι Παναγιώτης Κουκουτσέλας και Γκέργκι Χαμιτάι, οι οποίοι θα μπουν στο πρόγραμμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Τέλος, στις 12 Σεπτεμβρίου και κόντρα στον Άρη, σε γήπεδο που θα αποφασιστεί προσεχώς, θα δώσει ο Κλεόβουλος το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του, καθώς αυτό με τους Νέους του Ιάλυσου, που είχε προγραμματιστεί για τις 9 του μήνα, ματαιώθηκε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ