Αθλητικά

Γήπεδο Πηγαδίων Καρπάθου: Ξεκινά το έργο ηλεκτροφωτισμού

Ξεκινά η εργολαβία του ηλεκτροφωτισμού του δημοτικού γηπέδου των Πηγαδίων Καρπάθου προϋπολογισμού 93,800.01 ευρώ.
Ήδη την σχετική απόφαση υπέγραψε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Το έργο ύστερα από δημοπρασία θα εκτελέσει η εταιρεία 3Κ εκπρόσωπος της οποίας την Τρίτη το πρωί θα συναντηθεί στο γήπεδο με τον έπαρχο Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή, με την νέα έπαρχο κα. Πόπη Νικολαΐδου, εκπροσώπους του Δήμου Καρπάθου και του Δ.Σ. του Α.Σ. Ποσειδώνας Καρπάθου.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας θα κάνει αυτοψία στο χώρο και αμέσως μόλις επιστρέψει στην Αθήνα η εταιρεία θα προβεί στην προμήθεια του απαραίτητου υλικού προκειμένου μέσα στον Σεπτέμβριο να αρχίσει η εκτέλεση του έργου.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο περιφερειάρχης κ. Γ. Χατζημάρκος ανταποκρίθηκε τόσο στο αίτημα του επάρχου κ. Γ. Μηνατσή όσο και στις παρεμβάσεις του προέδρου του Α.Σ. Ποσειδώνας κ. Γιάννη Βιτώρη και των μελών του Δ.Σ. για την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου το οποίο θα αναβαθμίσει το γήπεδο των Πηγαδίων και θα δώσει την δυνατότητα να διεξάγονται αγώνες και τις βραδινές ώρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου