Τοπικές Ειδήσεις

Εκδήλωση – συζήτηση του ΚΚΕ στην Απολακκιά με θέμα την πανδημία και την νέα παγκόσμια οικονομική κρίση

Η κομματική οργάνωση βάσης Νότιας Ρόδου του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση την Παρασκευή 31/10 στην πλατεία της Απολακκιάς με θέμα την πανδημία και την νέα παγκόσμια οικονομική κρίση.

Το δημόσιο σύστημα υγείας συνολικά στον νησί αδυνατεί να ανταποκριθεί στις λαϊκές ανάγκες. Το νοσοκομείο Ρόδου κινδυνεύει να μετατραπεί σε νοσοκομείο μόνο για τον COVID-19, με αποτέλεσμα προγραμματισμένα ραντεβού και χειρουργεία να μετατίθενται χρονικά , με απροσδιόριστες συνέπειες για τους ασθενείς. Στην Νότια Ρόδο , ενώ έχουμε πανδημία και άνοιξε η τουριστική σεζόν οι υποδομές υγείας εξακολουθούν να είναι σε τραγική κατάσταση.

Μετά από δέκα χρόνια μέτρα και θυσίες η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να φορτώσει τις συνέπειες της νέας κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, προκειμένου να μείνουν άθιχτα τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου. Στην περιοχή μας οι εργαζόμενοι στον τουρισμό , οι καταστηματάρχες και οι αγρότες δεν ξέρουν αν θα μπορούν να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Ταυτόχρονα η οικονομική κρίση οξύνει τον παγκόσμιο ανταγωνισμό των πολυεθνικών για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Αποτέλεσμα αυτού του αδυσώπητου ανταγωνισμού αποτελεί και η συνεχιζόμενη αύξηση της τουρκικής επιθετικότητας απέναντι στην χώρα μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση μας την Παρασκευή προκειμένου, να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, για το που πάνε τα πράγματα και ποια είναι η πραγματική διέξοδος προς όφελος του λαού.

ΚΟΒ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου