Πολιτιστικά

13η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά

Η ημέρα για τη «13η Γιορτή Μουσικής» πλησιάζει: Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, μουσικές από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς θα «πλημμυρίζουν» το Άλσος Αγίου Σουλά και τις καρδιές μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), καθώς και τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής, η Γιορτή Μουσικής έχει εξελιχθεί σε ένα μουσικό φεστιβάλ με διάφορα είδη μουσικής, ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς.

Θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση από το Δημαρχείο Ρόδου στις 18:30, με επιστροφή το βράδυ, σε συνεργασία με τη ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Πεταλούδων Ρόδου (Κ.Ε.ΠΕ.Α. – Κ.Π.Ε. ) ένα εργαστήριο παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτιού με χρήση υλικών και εργαλείων φιλικών προς το περιβάλλον, όχι όμως με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά διασκεδάζοντας. Η δράση είναι σχεδιασμένη στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Παραγωγή Ανακυκλωμένου χαρτιού και Βιβλιοδεσία» του ΚΕΠΕΑ/ΚΠΕ Πεταλούδων σε συνεργασία με τον παραδοσιακό τυπογράφο της Ρόδου κ. Νίκο Χατζηκαλημέρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες της επίδειξης καθώς και για την όλη δράση θα αξιοποιηθεί εκπαιδευτικό πακέτο, χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ & Μαίρης Σταματίου το οποίο και θα γίνει δωρεά στον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι”.

Μετά τις 20:00 θα ξεκινήσουν οι συναυλίες: Συμμετέχουν επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σχήματα και μουσικοί, με διάφορα είδη μουσικής: τζαζ, έντεχνο, ελληνικό και ξένο ροκ, παραδοσιακά και λαϊκά.

Σας περιμένουμε στο πανέμορφο Άλσος Αγίου Σουλά, στη 13η Γιορτή Μουσικής. Πληροφορίες: www.ampernalli.gr

Εκ του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου